Beautylife Güzellik Kozmetik Fuarı Ankara'da başlıyor!

Başkent Ankara'da pek çok fuar düzenleniyor. Güzellik ve kozmetik meraklılarının merakla beklediği Beautylife Expo Ankara Güzellik Kozmetik Fuarı'nın tarihi belli oldu. Ankaralı kozmetik tutkunları için merak edilen ayrıntıları derledik.

Beautylife Güzellik Kozmetik Fuarı Ankara'da başlıyor!

Ülkemizde çeşitli alanlarla çeşitli fuarlar düzenleniyor. Fuarlara katılım sağlayan vatandaşlar hem merak ettikleri hakkında bilgi sahibi oluyor hem de alışverişlerini rahatlıkla yapıyor. Başkent Ankara'da da her zevke ve ilgi alanına hitap eden konser ve fuar, tanıtım günleri gibi etkinliklere imza atılırken bu kez güzellik ve kozmetik meraklılarını sevindirecek bir haber geldi.

Bir süredir beklenen Beautylife Expo Güzellik Kozmetik Fuarı'nın Ankara'da başlayacağı tarih ve program takvimi de belli oldu. Estetik, güzellik, kozmetik, kişisel bakım, kuaför ve berber ekipmanları sektörlerini bir araya getiren ve alanının Türkiye’deki en büyük organizasyonlarından biri olan Beauty Life Expo Ankara'ya dair merak edilenleri Haberankara.com okurları için derledik.

BEAUTYLİFE GÜZELLİK KOZMETİK FUARI ANKARA'DA BAŞLIYOR

Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresıum Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Beauty Life Expo Ankara kapılarını bu kez 20, 21 ve 22 Ekim 2023 tarihlerinde açacak. Fuar ziyareti ve eğitimlerin ücretsiz olacağı açıklanırken Ziyaret saatleri de sabah saat 10:30 ile akşam 20:00 arasında olacak. Sizler de estetik, güzellik, kozmetik, kişisel bakım, kuaför ve berber sektörlerine ilişkin bilgi sahibi olmak istiyorsanız ATO Congresium Fuar Merkezi'ni 20 - 22 Ekim tarihleri arasında ziyaret edebilirsiniz. Fuara Tuğba Özay ve Aşkım Kapışmak konuk olacak.

screenshot-9-001.jpg

ATO CONGRESIUM FUAR MERKEZİ NEREDE?

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Söğütözü Cd. No:1 adresinde bulunan ATO Congresium Fuar Merkezi'ne metro ile kolaylıkla ulaşım sağlanabiliyor. Ankara Metrosu'nda Söğütözü durağında inerek alana ulaşım sağlayabilirsiniz.

BEAUTYLİFE GÜZELLİK KOZMETİK FUARI TAKVİMİ

20 Ekim tarihinde başlayacak olan fuar takvimi şu şekilde paylaşıldı;

screenshot-10.jpg

screenshot-11.jpg

screenshot-12.jpg

Öte yandan katılımcılara hediyeler dağıtılacağı bidirildi.

screenshot-13-001.jpg

Tuğba Özay ise 21 Ekim Cumartesi günü saat 19.10'da konser verecek.

screenshot-14.jpg

screenshot-15.jpg

Aşkım Kapışmak ise güzellik konusunda bir konuşma yapacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER