Bakan Bak açıkladı! GSB Müzekart GNS ve Seyahatsever başvuru tarihleri

Gençlik ve Spor Bakanlığı ücretsiz Müzekart GNS ve Seyahatsever uygulamaları hakkında açıklamalarda bulundu. Bakanlık tarafından yapılan açıklamalarla beraber GSB Müzekart GNS ve Seyahatsever başvuru tarihleri merak edildi.

Bakan Bak açıkladı! GSB Müzekart GNS ve Seyahatsever başvuru tarihleri

Ülkemizde gençlere sağlanan pek çok ayrıcalık bulunuyor. Gençlerin sosyalleşmesi ve sosyal hayata katılırken ekonomik sorunlar yaşamaması için hayata geçirilen projeler devam ederken Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) geçtiğimiz yıl ücretsiz Müzekart Genç Ne Sever (GNS) ve Seyahatsever programını duyurmuştu.

GSB Müzekart GNS ve Seyahatsever başvuru tarihleri merak edilirken Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, gençlerin söz konusu projelerle 2 yıldır ülkelerini gezme, tanıma, keşfetme imkanı bulduklarını belirterek bu sene başvuruların hangi tarihler arasında alınacağını duyurdu.

GSB MÜZEKART GNS VE SEYAHATSEVER BAŞVURU TARİHLERİ

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, gençlere müjde verdiğini ifade ettiği açıklamasında 19 - 25 yaş arası gençlerin Türkiye’de bulunan müze ve ören yerlerini ücretsiz gezip görme ve keşfetme fırsatı bulduğu Müzekart GNS uygulamasının 1 Temmuz’da başlayacağını duyurdu.

Bakan Bak açıkladı! GSB Müzekart GNS ve Seyahatsever başvuru tarihleri

GSB yurtlarında yaz döneminde 18 - 30 yaş arası gençler için ücretsiz konaklama imkanı sunan Seyahatsever projesinin ise 8 Temmuz itibarıyla başlayacağını bildirdi. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamalar takip edilirken gençlerin belirtilen şartlar dahilinde programdan yararlanabileceği ifade edildi.

SONRAKİ HABER