Avengers Endgame konusu nedir, oyuncuları kimler, hangi kanalda?

Marvel Sinematik Evreni filmlerinde dönüm noktası olan Avengers Endgame sinemalardan sonra bir kez daha televizyonlarda gösterilecek. Filmin konusu, oyuncuları ve hangi kanalda yayınlanacağı merak edildi.

Avengers Endgame konusu nedir, oyuncuları kimler, hangi kanalda?

Sinema dünyasını kasıp kavuran Marvel Sinematik Evreni filmleri sinemaseverler tarafından takip ediliyor. 2008 yılında Iron Man ile başlayan evren, her filmde seyircilere daha fazla karakter ve hikaye sunarak, popüler sinemada yeni bir alan açtı. 6 fazdan oluşan sinematik evrenin 3. fazının sondan bir önceki filmi olan Avengers Endgame sinema ve dijital platformlardan sonra bir kez daha televizyonda gösterilecek. Bu vesileyle seyirciler Avengers Endgame filminin konusunu, oyuncularını ve hangi kanalda yayınlanacağını merak etti. Kullanıcılar internet üzerinde Avengers Endgame konusu nedir? Avengers Endgame oyuncuları kimler? Avengers Endgame hangi kanalda yayınlanacak? gibi aramalar yapmaya başladı.

AVENGERS ENDGAME KONUSU NEDİR?

Russo Biraderler’in yönetmenliğini yaptığı Avengers Endgame filmi, önceki film olan Avengers: Infinity War’un kaldığı yerden devam ediyor. Infinity War’da Thanos’un elindeki güç kristallerinin olduğu eldivenle parmağını şıklatması sonrası dünya nüfusunun yarısını yok etmişti. Avengers Endgame de bu filmde yaşanan olayların 5 yıl sonrasını anlatıyor. Avengers ekibinden de bazı süper kahramanlar Thanos’un hareketi sonucu yok olmuş ve geride kalanlar ilginç bir travma yaşamaktadır. Kurtuluş ise Ant Man ve Hank Pym’in geliştirecekleri bir zaman yolculuğu ile geçmişte yaşananları değiştirip Thanos’u durdurmalarında yatmaktadır. Bu doğrultuda Iron Man, Spider Man, Captain America, Black Widow, Thor, Hulk ve diğer kahramanlar Thanos’a karşı son bir mücadele verir.

AVENGERS ENDGAME OYUNCULARI KİMLER?

Avengers Endgame konusu nedir, oyuncuları kimler, hangi kanalda?

Birbirinden ünlü yıldızlardan oluşan bir oyuncu kadrosuna sahip Avengers Endgame filminde Robert Downey Jr, Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Paul Bettany, Josh Brolin, Paul Rudd, Michael Douglas, Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Don Cheadle, Chadwick Boseman, Brie Larson, Karen Gillan, Zoe Saldana, Elizabeth Olsen, Rene Russo, Evangeline Lily, Tessa Thompson, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Tom Hiddleston, Dave Bautista, Benedict Wong, Pom Klementieff, Tilda Swinton, Jon Favreau, Natalie Portman, Marisa Tomei ve daha birçok ünlü oyuncu rol alıyor.

AVENGERS ENDGAME HANGİ KANALDA?

Avengers Endgame filmi Kanal D’de saat 20.00’de yayınlanacak. Kanal filmi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için tekrar verecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER