ATO Congresium'da 4-7 Eylül arası moda fuarı düzenlenecek

ATO Congresium'da moda rüzgarı esecek. Aktarılan son habere göre Congresium'da 4-7 Eylül tarihleri arasında Ankara Moda Fuarı düzenlenecek.

ATO Congresium'da 4-7 Eylül arası moda fuarı düzenlenecek

Ankara’da Moda Fuarı düzenlenecek. ATO Congresium’un web sitesinden alınan son bilgiye göre Moda Fuarı 4-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. ATO Congresium’da düzenlenecek olan moda fuarında yeni iş birliklerinin önünün açılması hedefleniyor.

MOA FUARI 4 EYLÜL'DE BAŞLIYOR

Uluslararası Ankara Moda Fuarı için geri sayım sona erdi. 4, 5, 6 ve 7 Eylül tarihleri arasında ATO Congresium’da düzenlenecek olan moda fuarına iş dünyasından çok sayıda önemli ismin katılması bekleniyor. Sektörden değerli ve alanında uzman konuşmacıların katılacağı moda fuarında seminer ve konferanslar düzenlenecek.

İŞ BAĞLANTISINA İMKAN

4-7 Eylül tarihleri arasında ATO Congresium’da düzenlenecek olan Ankara Moda Fuarı’nda yurt dışından ve yurt içinden alım heyeti de katılım sağlayacak. Katılımcıların bu şekilde iş bağlantısı kurmasına imkan sağlanacak.

MODA FUARI'NDAKİ KONUŞMACILAR BELLİ OLDU

Öte yandan aktarılan habere göre Anadolu’nun en büyük Uluslararası Ankara Moda Fuarı’nda sektörün iler gelen konuşmacılarından Beypazarı Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Mehtap Uğur, Başkent Üniversitesi Doç. Dr. Başak Boğday Saygılı ve Başkent Üniversitesi Doç. Dr. Fikri Ateş de katılım sağlayacak.

Düzenlenecek olan Ankara Moda Fuarı’na yurt dışı sektör temsilcileri, toptancılar, yurt içi sektör temsilcileri, perakendeciler ve yabancı alım heyetlerinin de katılım sağlayacağı öğrenildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER