Annem Ankara dizisinin konusu ne, kimler oynuyor, ne zaman yayınlanacak?

Yakın zamanda duyurusu yapılan Annem Ankara'dan yeni bilgiler geliyor. Ankara'nın eski yıllarını yakından tanıma fırsatı oluşturacak dizinin başrol oyuncuları projenin önemini daha da artırıyor.

Annem Ankara dizisinin konusu ne, kimler oynuyor, ne zaman yayınlanacak?

Son dönemde Ankara'da geçen dizi ve yapımlara bir yenisi daha eklenecek. Bir kadının başkentte 1990'lu yıllarda verdiği hayat mücadelesini anlatacak dizi sete çıkmaya hazırlanıyor.

GERÇEK BİR HAYAT HİKAYESİ

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Annem Ankara dizinin sezonun ses getirecek yapımları arasına girmesi bekleniyor. Hakkında bilgilerin gelmesinden itibaren nasıl bir dizi olacağı merak edilen dizinin başrollerinde Berguzar Korel ve Mehmet Günsur bulunuyor.

Annem Ankara dizisinin konusu ne, kimler oynuyor, ne zaman yayınlanacak?

Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenildiği öğrenilen dizinin oyuncu kadrosu okuma provası yapmak için bir araya geldi. Bir dönem dizisi olacak Annem Ankara'nın oyuncuları arasında Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sinem Uslu, Yıldıray Şahinler, Gülhan Tekin, Muharrem Türkseven gibi isimlerde yer alıyor.

BİR ANNENİN YAŞADIKLARI EKRANA GELECEK

3 çocuk annesi Zuhal adlı bir kadının hayatına odaklanacak dizinin dram unsurlarını daha çok barındırması bekleniyor. Oyuncuların senaryo okumaları için bir araya geldiği dizinin ilerleyen günlerde çekimine başlanacağı ve yeni yayın döneminde ekranlarda olacağı öğrenildi. Önümüzdeki günlerde diziye dair görsellerin gelmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER