Ankaralılar Türkiye İtalya yarı final voleybol maçını dev ekranda izledi

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda heyecan hız kesmeksizin devam ediyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı tarihinde ilk kez yarı finale yükselirken bu heyecan ise Ankara'da dev ekranlardan takip edildi.

Bu sene Paris'te düzenlenen Paris 2024 Olimpiyat Oyunları, heyecanın doruklarda yaşanmasına neden oluyor. Olimpiyat oyunları yakından takip edilirken Filenin Sultanları, tarihinde ilk kez olimpiyatlarda yarı finale çıkmayı başardı. Yarı final heyecanı 8 Ağustos tarihinde yaşanırken Başkent halkı da bu heyecana dev ekranlarda ortak oldu.

Başkent Ankaralılar A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın yarı final mücadelesinde İtalya ile yaptığı karşılaşmayı dev ekrandan seyretti.

BAŞKENTLİLER TÜRKİYE - İTALYA YARI FİNAL VOLEYBOL MAÇINI DEV EKRANDA İZLEDİ

Ankara halkı, Türkiye - İtalya karşılaşmasını, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından kurulan dev ekrandan seyretmek için ANFA Fuar ve Kültür Merkezi'nin yolunu tuttu. Türk bayraklarıyla tezahüratlar yapan izleyiciler, maç süresince milli takımı destekledi. Voleybol maçını ailesiyle izlemeye gelen B. G., voleybolcuların başarısından duyduğu gururu dile getirdi. "Bu rakip karşısında yarı finale kadar gelmiş olmak çok gurur verici, bir Türk kadını olarak hepsiyle gurur duyuyoruz" diyen B. G., Filenin Sultanları'nın her oyuncusunu ayrı ayrı çok sevdiklerini söyledi. Filenin Sultanları karşılaşmadan 3 - 0 olarak mağlup ayrılırken bronz madalya için Brezilya ile karşılaşacak.