Ankaralılar Çubuk Karagöl Tabiat Parkı'na akın etti!

Ramazan Bayramı tatilinin son günü olması ve sıcak havanın da tadını çıkarmak isteyen Ankaralılar bugün, Çubuk ilçesinde bulunan Karagöl Tabiat Parkı'na akın etti. Ankaralılar açık havada keyifli yürüyüş yapıp mangal yakarken Karagöl Tabiat Parkı'nda da renkli görüntüler kaydedildi.

Ankaralılar Çubuk Karagöl Tabiat Parkı'na akın etti!

14 Nisan tarihi ile Ramazan Bayramı tatilinin de son günü yaşanıyor. Bayram tatilinde Ankara'da kalan ve sakinliğin, doğanın tasını çıkaranlar da bugün Çubuk ilçesine bağlı Karagöl Tabiat Parkı'nda vakit geçirdi. Ankara'nın Çubuk ilçesindeki Karagöl Tabiat Parkı, Ramazan Bayramı tatilinde doğayla iç içe vakit geçirmek isteyenlere kucak açtı.

Çubuk ilçe merkezine 22 kilometre uzaklıkta, doğal orman dokusu ve saha içerisinde bulunan volkanik oluşumlu göl ile dikkati çeken Karagöl Tabiat Parkı, ziyaretçilerine piknik, doğa yürüyüşü, dağ tırmanışı gibi aktivite imkanı sunarken bayram tatilinde de binlerce kişiyi ağırladı.

BAYRAM TATİLİNDE ANKARALILAR KARAGÖL TABİAT PARKI'NA AKIN ETTİ

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde ziyaretçi yoğunluğu yaşanan Karagöl Tabiat Parkı'nda ziyaretçiler, tabiat parkının bu kadar kalabalık olmasını beklemediklerini ifade etti. Vatandaşlar, “Karagöl, dinlenme, şehirden uzaklaşma, kafa dinleme yeri. Olan nimetten yararlanmak için geldik. Güzel bir yer.

Ankaralılar Çubuk Karagöl Tabiat Parkı'na akın etti!

Hafta sonu ailemizle güzel bir günün tadını çıkarmaya geldik. Karagöl tabii ki doğa cenneti bir yer. On üzerinden puanlamak gerekirse buraya 10 puan verebilirim. Çok hoşuma gitti, şehir merkezinde yaşamakla doğa içerisinde olmak çok farklı." ifadelerine yer verdi.

Ankaralılar Çubuk Karagöl Tabiat Parkı'na akın etti! - Resim : 2

Hafta sonu olması nedeniyle de ziyaretçi sayısının katlandığı Karagöl Tabiat Parkı'nda ziyaretçiler sıcak havanın tadını çıkardı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER