Ankaralılar ABB'nin Hakan Altun konseri ile coştu!

Ankara'nın başkent oluşunun 101'inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında dün Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu konserde sahnede Hakan Altun yer aldı. Konser büyük coşkuya sahne oldu.

Ankaralılar ABB'nin Hakan Altun konseri ile coştu!

Ankara'da dün Ankara'nın Başkent oluşunun 101'inci yıl dönümü kutlamaları büyük bir coşkuya sahne oldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından çok sayıda farklı organizasyon düzenlenirken bunlardan biri de Hakan Altun konseri oldu. Hakan Altun tarafından verilen konsere çok sayıda Ankaralı akın ederken havanın son derece güzel olması da konsere katılımı arttırdı.

HAKAN ALTUN EN SEVİLEN ŞARKILARI İLE ANKARALILARI COŞTURDU!

Ankara'nın başkent oluşunun 101'inci yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlanırken kutlamaların kapanışını Hakan Altun yaptı. Ankara Gençlik Parkı'nda, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserde sahne alan Hakan Altun sahnede en sevilen şarkılarını konser alanını dolduran Ankaralılarla beraber seslendirdi.

Saat 20:00'de başlayan konserde Hakan Altun en sevilen şarkılarını seslendirirken Ankaralılar için de sürprizlere imza attı. Hakan Altun "Ankara'ya gelmişken bu şarkıları söylemeden sahneden inemezdik" diyerek Ankara ile özdeşleşen Ankara havaları ve şarkılarını da seslendirdi. Ankaralılara unutulmaz saatler yaşatan Hakan Altun'un konseri başından sonuna kadar büyük bir coşkuya sahne oldu. Romantik şarkıların yanı sıra hareketli şarkılara da yer veren Hakan Altun gecenin sonunda büyük alkış topladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER