Ankaralı Ayşe Ortaca Festivaline konuk oldu

Ankaralı sanatçılar, pek çok festivalde sahne almaya devam ediyor. Bir festival kapsamında Muğla'da sahne alan Ankaralı Ayşe, vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Ankaralı Ayşe Ortaca Festivaline konuk oldu

Ankaralı sanatçılar, düğünler ve yerel festivaller için aranan isimler olmaya devam ediyor. Ankaralı sanatçıların sahnelerine olan ilgi devam ederken oyun havaları ile kurtlarını dökmek isteyenler de özellikle festivallere ilgi gösteriyor.

Muğla’nın Ortaca ilçesinde bu yıl 27’incisi düzenlenen Ortaca Tarım, Çevre ve Turizm Festivalinin 4’üncü gününde 'Ankaralı Ayşe' sahne adıyla da bilinen Ayşe Dinçer sahne aldı.

ORTACA FESTİVALİNDE ANKARALI AYŞE RÜZGARI

Ortaca Tarım, Çevre ve Turizm Festivalinin 4’üncü günü programı OFAD halk oyunları gösterisi ile başladı. Festival OFAD halk oyunlarının ardından Özel Coşku Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin gösterisi ile devam etti.

Ankaralı Ayşe Ortaca Festivaline konuk oldu

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise coşkusu ve enerjisi ile sahnelere sığmayan Ankaralı Ayşe olarak da bilinen Ayşe Dinçer sevenleriyle buluştu.

Ankaralı Ayşe Ortaca Festivaline konuk oldu - Resim : 2

Sahne performansının yanında festivali izlemeye gelen izleyiciler ile ilgilenen Ayşe Dinçer gecenin ilerleyen saatlerine kadar coşku dolu bir gece yaşanmasını sağlarken gecenin sonunda programa katılanların plaketlerini Ortaca Belediye Başkanı Evren Tezcan, Belediye Meclis Üyelerimiz Ünal Yağız ve Cemil Baş verdi. Festivale katılan vatandaşlar ise teşekkürlerini iletti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER