Ankara'da ücretsiz Pinhani konseri! Optimum etkinlik programı açıklandı

Ankara'da düzenlenen ücretsiz etkinlikler ve konserler yakından takip edilmeye devam ederken bunlardan biri de Optimum FEST kapsamında ilan edildi. Ücretsiz Pinhani konser tarihi açıklandı.

Ankara'da ücretsiz Pinhani konseri! Optimum etkinlik programı açıklandı

Ankara'da açılan ilk outlet alışveriş mağazası olan Optimum Outlet bu yıl kuruluşunun 20. yıldönümünü kutlarken kutlamalara özel olarak düzenlenecek Optimum Fest 2024 konseri de belli oldu. Gençlerin en çok dinledikleri müzik grupları arasında yer alan, seslendirdiği şarkılarla 7'den 24'e herkes hitap eden Pinhani'nin ücretsiz konser vereceği açıklandı.

OPTİMUM FEST 2024! ÜCRETSİZ PİNHANİ KONSERİ NE ZAMAN, NEREDE?

Optimim Fest bu sene 20. kuruluş yıldönümü nedeniyle son derece renkli ve gösterişli geçecek. Gençlerin en çok dinledikleri müzik grupları arasında yer alan Pinhani düzenlenecek olan festival kapsamında Ankara'da ücretsiz konser düzenleyecek. Düzenlenecek olan festivalin yoğun ilgi görmesi beklenirken Optimum AVM'de Pinhani konserinin 27 Ekim 2024 Pazar akşamı düzenleneceği ifade edildi.

Konserin yoğun ilgi görmesi beklenirken Ankara'da düzenlenen bir önceki Pinhani konseri de yoğun seyirci ilgisi görmüş ve Ankaralılar tarafından tam not almıştı. 27 Ekim'de düzenlenecek olan konserin de yoğun ilgi görmesi beklenirken konser ücretsiz olarak düzenlenecek ve isteyen herkes konsere katılabilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER