Ankara'da Tiyatro Eğitimi Yolunda Savaş belgesi izleyenlerden tam not aldı!

Ankara Kültür Yolu Festivali etkinlikleri tüm hızı ile devam ederken bu kapsamda Mamak Belediyesi ASM sahnesinde Tiyatro Eğitimi Yolunda Savaş belgeseli gösterimi yapıldı. Etkinlik izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Ankara'da Tiyatro Eğitimi Yolunda Savaş belgesi izleyenlerden tam not aldı!

Ankaralıları kültür ve sanat etkinliklerine doyuracak olan Kültür Yolu Festivali etkinlikleri tüm hızı ile devam ederken bu kapsamda Mamak Belediyesi tarafından Tiyatro Eğitimi Yolunda Savaş gösterimi tamamlandı. Özenle hazırlanan belgeselin gösterimi yoğun ilgi görürken izleyenlerden tam not almayı başardı.

MAMAK BELEDİYESİ'NİN KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ TÜM HIZI İLE SÜRÜYOR!

Mamak Belediyesi, Kültür Yolu Festivali Kapsamında Musiki Muallim Mektebi Muhsin Ertuğrul Sahnesinde etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam etti. İlk olarak “Anlamlı Bir Hayat İçin Edebiyatın Önemi” ve “Romanlarda Yer Alan Karakterlerin Oluşturulmasına Etki Eden Faktörler” söyleşisi ve sonrasında HAMOY Türk Halk Müziği Korosu dinletisi gerçekleştirildi.

Ankara'da Tiyatro Eğitimi Yolunda Savaş belgesi izleyenlerden tam not aldı!

Kültür Yolu Festivali etkinlikleri tüm hızı ile devam ederken bunlardan biri daha tamamlandı. Mamak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Ankara Kültür Yolu Festivali kapsamında “Tiyatro Eğitimi Yolunda Savaş” belgeselinin gösterimi yapıldı." denilerek etkinlik hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Düzenlenen gösterim izleyicilere farklı bir deneyim sunarken aynı zamanda sanatseverlerin büyük beğenisini kazandı. Etkinliği izleyen kişiler uzun süre gösteriyi alkışlarken sanatçılara daha sonra düzenlenen törenle plaket takdim edildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER