Ankara'da Melek Mosso konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Ankara'daki konser programlarına hız verilmesi ile beraber vatandaşlar da takvime ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı. Ankara'da Melek Mosso konserine imza atılacağı öğrenilirken konserin nerede, ne zaman yapılacağı ve ücret durumuna ilişkin merak edilenlerine de yanıt aranmaya başladı.

Ankara'da Melek Mosso konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Haberankara.com Özel Haber - Başkent Ankara, 19 Mayıs haftasına özel olarak pek çok konser duyurusunun adresi oldu. Ankara'da düzenlenen konser programları merak konusu olurken bu konserlere ilişkin takvim de sosyal bir etkinlik arayışı içinde olanların gündeminde yer aldı. Ankara'daki konser etkinlikleri dahilindeki takvim vatandaşların yakın gündeminde yer alırken Ankara'da düzenlenen konserlerle ilgili bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ediyor. Birbirinden farklı binlerce etkinliğe ev sahipliği yapan Ankara'da yeni konser duyurusu da Etimesgut Belediyesi tarafından yapıldı.

Etimesgut Belediyesi ilçede 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında ‘Gençlik Ateşi’nin yakılacağını duyurdu. Bu kapsamda Melek Mosso'nun ilçede konser vereceğini ifade edilirken şarkıcının hayranları da ''Ankara Melek Mosso konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretli mi?'' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı. Haberankara.com okurları için Melek Mosso konseri ile ilgili merak edilenleri ayrıntıları ile derledik.

ANKARA MELEK MOSSO KONSERİ NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA?

Etimesgut Belediyesi tarafından yapılan duyuru ile ilçede yapılacak Melek Mosso konserinin detayları belli oldu. Etimesgut Belediyesi konsere ilişkin yaptığı açıklamada ‘’Gençlik ateşini Etimesgut’tan yakmaya başlıyoruz! Tüm halkımız davetlidir.' ifadeleri ile davette bulunurken konser de 17 Mayıs 2024 Cuma günü saat 20.30'da gerçekleşecek.

Ankara'da Melek Mosso konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

ANKARA ETİMESGUT MELEK MOSSO KONSERİ ÜCRETLİ Mİ?

Etimesgut Belediyesinin düzenlediği etkinlikler kapsamında Melek Mosso konserinin ücretsiz olacağı duyuruldu. Etimesgut Belediyesi Türk Beyleri Kent Meydanı'nda gerçekleşecek olan konserin 17 Mayıs Cuma günü saat 20.30'da başlayacağı öğrenildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER