Ankara’da Limak Filarmoni Orkestrası konser verdi

Ankara’da seyirci karşısına çıkan Limak Filarmoni Orkestrası konser verdi. Kolombiya ve Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin 65’inci yıl dönüm kapsamında düzenlenen konsere pek çok davetli katılım sağladı.

Ankara’da Limak Filarmoni Orkestrası konser verdi

Limak Vakfı adı altında kurulan Limak Filarmoni Orkestrası Ankara’da izleyenlere müzik şöleni yaşattı. Düzenlenen etkinliğe sadece iş dünyasından değil, bürokrasi, sanat ve medya dünyasından pek çok isim katıldı.

Ankara’da düzenlenen Limak Filarmoni Orkestrası’nın konseri yaklaşık olarak 2 saat boyunca sürdü. Konserde 2 ülkenin müzik kültürüne yönelik müzikler çalındı.

MÜZİKSEVERLERDEN BEĞENİ TOPLADI

Limak Filarmoni Orkestrası, Kolombiya ve Türkiye arasında diplomatik ilişkilerin 65’inci yıl dönümünde barış ve dostluk temasıyla Ankara’da seyirci karşısına çıktı. Kolombiyalı ünlü şef Felipe Aguirre’nin yönetiminde 13 Eylül’de Ankara Şinasi Sahnesi’nde konser veren orkestra, müzikseverlerden beğeni topladı.

KATILIM YOĞUN OLDU

Limak Vakfı çatısı altında sanata destek amacıyla kurulan ve bu yıl 7’nci yaşını kutlayan Limak Filarmoni Orkestrası, Kolombiyalı ünlü şef Felipe Aguirre yönetiminde başkent izleyicisiyle buluştu. Kolombiya’nın Ankara Büyükelçisi Julio Anibal Riano ve Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır’ın ev sahipliğinde, Kolombiya Büyükelçiliği iş birliği ile Şinasi Sahnesi’nde gerçekleşen ‘65 Yılın Müzikle Yolculuğu’ adlı konserde orkestra, başkentlilere müzik ziyafeti yaşattı. Etkinliği iş, bürokrasi, sanat ve medya dünyasından pek çok davetli izledi.

İZLEYENLERDEN ALKIŞLARI TOPLADILAR

Kolombiya ve Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin 65’inci yıl dönümünde ‘barış ve dostluk’ temasıyla düzenlenen konserde, iki ülkenin müzik kültürünü yansıtan eserler filarmonik tarzda sahneye taşındı.

Kolombiya ve Türkiye arasındaki diplomatik ilişkinin 65’inci yıl dönümü kapsamında düzenlenen konsere katılım yoğun oldu. Düzenlenen konser sonrasında izleyenler orkestrayı alkışladı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER