Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Senfoni Orkestrası yeni sezon açılışını yaptı

Ankara’da Hacettepe Üniversitesi Senfoni Orkestrası’nın 2024-2025 konser sezonu açılışı yapılırken konsere katılanlar müzik şölenine şahitlik ettiler.

Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Senfoni Orkestrası yeni sezon açılışını yaptı

Ankara’da kültürel ve sanatsal faaliyetler arasında Hacettepe Üniversitesi Senfoni Orkestrası’nın vermiş olduğu konserler de önemli bir yer tutuyor. Sanatseverlerin yakından takip ettikleri bu konserlerde müzik ziyafeti veriliyor. 2024-2025 konser sezonu açılışı görkemli bir şekilde yapılırken konseri izlemeye gelenler mest oldular.

Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Senfoni Orkestrası yeni sezon açılışını yaptı

Hacettepe Üniversitesi Senfoni Orkestrası’nın yeni konser sezonunun açılışı Antonin Dvorak ve Frederic Chopin'in eserlerinin seslendirildiği eserlerin yer aldığı konser ile yapıldı. Orkestra müzik şölenini sunarken çok sayıda izleyici de konserden oldukça memnun kaldı.

SEZON AÇILIŞI YAPILDI!

Hacettepe Üniversitesi Senfoni Orkestrası, 2024-2025 konser sezonu açılışını, şefliğini Rengim Gökmen'in yaptığı konserle açtı. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda gerçekleştirilen konserde, orkestra şefliğini Rengim Gökmen yaparken, orkestraya piyanoda Gökhan Aybulus eşlik etti.

Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Senfoni Orkestrası yeni sezon açılışını yaptı - Resim : 2

YOĞUN KATILIM GÖSTERİLDİ

Antonin Dvorak ve Frederic Chopin'in eserlerinin seslendirildiği konseri, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran, eski bakanlardan Abdulkadir Ateş ve Hikmet Sami Türk'ün yanı sıra öğretim üyeleri, öğrenciler ve sanatseverler de takip etti.

Hacettepe Üniversitesi Senfoni Orkestrası yeni sezonda kanserlerine bundan sonra da devam edecek. Konser programına dair duyurular ilerleyen tarihlerde yapılacak. Konserlere katılmak isteyen Ankaralı sanatseverler bu etkinliklerde yine müziğe tam anlamıyla doyacaklar.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER