Ankara'da Gipsy Kings rüzgarı esti!

Türkiye turnesine çıkan Gipsy Kings'in son durağı Ankara oldu. Başkentli müzikseverlerle buluşan grup Latin müziğin en sevilen eserlerini Ankaralılar için seslendirdi...

Ankara'da Gipsy Kings rüzgarı esti!

Gipsy Kings Türkiye konserleri 2024 programı kapsamında dün Ankaralı sanat severlerle buluştu. Latin müziğin sevilen grupları arasında yer alan Gipsy Kings Yapı Kredi 80. Yıl Feelin’ Good Etkinlikleri kapsamında Türkiye turnesi düzenleyeceğini açıklamıştı. Turnede ilk durak İstanbul'da Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu olurken grup dünde Başkentli müzikseverlerle bir araya geldi.

ANKARA'DA GİPSY KİNGS KULAKLARIN PASINI SİLDİ!

Latin müziğinin sevilen grubu Gipsy Kings, Türkiye turnesi kapsamında Ankara'da konser verdi. Gipsy Kings’in kurucu üyesi Andre Reyes, Başkentli müzikseverlere flamenko ezgileriyle unutulmaz bir gece yaşattı.

Ankara'da Gipsy Kings rüzgarı esti!

30 senelik sahne deneyimini Ankaralılara hissettiren Gipsy Kings, dün Ankaralılara unutulmaz saatler yaşattı. Grammy ödülü bulunan ve albümleri 60 milyonun üzerinde satarak büyük bir rekora imza atan Gipsy Kings grubu ‘’Bamboleo’’, ‘’Djobi Djoba’’ ve ‘’Baila Baila’’ gibi dillere plesenk olan çok sayıda şarkısını Ankaralılar için canlı performans ile sergiledi.

Konsere gelen kişiler unutulmaz saatler yaşarken müzik dünyasının efsane grupları arasında yer alan ve Latin müziğin tüm dünyadaki en önemli temsilcileri arasında gösterilen grubu canlı performans ile sahnede izleme imkanı elde ettiler.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER