Ankara'da Dondurma ve Tatlı Fuarı başladı

Başkent Ankara, farklı etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu çerçevede Ankara'da Dondurma ve Tatlı Fuarı'nın başladığı ifade edilirken bu lezzetlerden mahrum kalmak istemeyenler de araştırmalarına başladı.

Ankara'da Dondurma ve Tatlı Fuarı başladı

Başkent Ankara'da yaşayan vatandaşlar için birbirinden farklı pek çok etkinlik düzenleniyor. Düzenlenen etkinlikler vatandaşların gündeminde yer alırken takvim detayları da sorgulanıyor. Ankara'da son olarak Dondurma ve Tatlı Fuarı'nın başladığı ifade edilirken etkinliği kaçırmak istemeyenler de ''Ankara Dondurma ve Tatlı Fuarı nerede, ne zamana kadar sürecek?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

Başkentte beşincisi düzenlenen "Dondurma ve Tatlı Fuarı"nın açılışı bugün yapıldı. Ankara'da Tatlı ve Dondurma Fuarı'na gitmek isteyenler araştırmalarına devam ederken merak edilen detayları da derledik.

ANKARA'DA DONDURMA VE TATLI FUARI NEREDE?

Fuarda, Türkiye'nin farklı yörelerinden ürünlerin yer aldığı 72 stant açıldı. Maraş dondurması, sarma kadayıf, baklava, künefe gibi tatlıların satışa sunulduğu stantlarda, yöresel ürünlerden ziyaretçilere de ikram edildi. Fuarın açılışında acılı künefe ve dondurma yeme yarışmaları da düzenlendi. Ankara Tatlı ve Dondurma Fuarı, 9 Haziran'a kadar açık olacak.

Ankara'da Dondurma ve Tatlı Fuarı başladı

Altınpark Fuar Merkezi'nde 6 - 9 Haziran 2024 tarihlerinde Altınpark Expo Center'da düzenlenecek olan Dondurma, Tatlı, Çikolata, Şekerleme Pasta ve Ekipmanları Fuarı'na ilk günden yoğun ilgi gösterildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER