Ankara’da Çalışan Kadın konulu fotoğraf yarışması başvuruları başladı

TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu ve Ankara Kalkınma Ajansı’nın işbirliği ile Ankara’da Çalışan Kadın konulu fotoğraf yarışması başvuruları başladı. Son başvurular 16 Şubat 2025’te alınacak.

Ankara’da Çalışan Kadın konulu fotoğraf yarışması başvuruları başladı

Ankara’da Çalışan Kadın Ulusal fotoğraf Yarışması için başvuruların başladığı açıklandı. Kadınların tarımdan sanayiye, teknolojiden hizmete kadar pek çok alanda çeşitli görevler üstlendiğinin vurgulandığı fotoğraf yarışmasında başvuruların sadece kadın fotoğrafçılara açık olduğu belirtildi.

Ankara’nın uluslararası ve ulusal platformlardaki tanıtımına katkı sağlaması amaçlanan fotoğraf yarışmasına ilişkin detaylar Ankara.org.tr adresi üzerinden yer alıyor.

ANKARA'DA ÇALIŞAN KADIN ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI

Ankara Kalkınma Ajansı, TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu iş birliği ile "Ankara’da Çalışan Kadın Ulusal Fotoğraf Yarışması" düzenliyor.

Kadınlar; tarımdan sanayiye, teknolojiden hizmet sektörüne kadar birçok alanda hem üretkenliği artırmakta hem de yeni nesillerin topluma kazandırılmasında öncü bir rol üstlenmektedir. Bu bağlamda, Ankara Kalkınma Ajansı, TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu iş birliği ile "Ankara’da Çalışan Kadın Ulusal Fotoğraf Yarışması" düzenliyor. Yarışma, kadınların şehrin ekonomik, sosyal ve kültürel yapısındaki önemli rollerini ön plana çıkarmak amacı taşıyor.

KADIN FOTOĞRAFÇILAR BAŞVURABİLECEK

Ankara’da çalışma hayatında yer alan kadınların varlığını görünür kılmak ve onların emeklerini fotoğraf sanatı aracılığıyla sergilemek hedefleniyor. Yarışma, yalnızca kadın fotoğrafçılara açık. Ankara’nın ulusal ve uluslararası platformlardaki tanıtımına katkı sağlaması amaçlanıyor.

Ankara’da Çalışan Kadın konulu fotoğraf yarışması başvuruları başladı

Yarışmaya başvurular, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun ilgili web sitesi üzerinden gerçekleştirilecektir.

Başvuru ve yarışma şartnamesi için “https://ankaraka.org.tr/ankarada-calisan-kadin-fotograf-yarismasi-basladi” adresi üzerinden vatandaşlar bilgi alabiliyor.

BAŞVURULAR 16 ŞUBAT 2025'TE SON

Başvuruda bulunmak isteyenler için başvuruların 16 Şubat 2025 tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Düzenlenecek olan Ankara’da Çalışan Kadın fotoğraf yarışmasının sadece kadın fotoğrafçılara açık olduğu vurgulandı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER