Ankara'da bugün Melek Mosso rüzgarı esecek!

Başkent Ankara'da çeşitli konser programlarına yer verilmeye devam ediyor. Ankara'da düzenlenen konserler vatandaşların ilgisini çekmeye devam ederken Melek Mosso'nun kentte bugün konser vereceği ifade edildi.

Ankara'da bugün Melek Mosso rüzgarı esecek!

Haberankara.com Özel Haber - Ülkemizde çeşitli konser programlarına yer verilirken Ankara'da takvimde güncellenmeye devam ediyor. Ankaralılar kentte düzenlenen konserlere yoğun katılım sağlarken bugün Melek Mosso konserine ev sahipliği yapılacağı öğrenildi. Ankara'daki konser programlarına bir yenisi daha eklenirken Beypazarı Belediyesi, ilçede Melek Mosso'yu ağırlayacağını duyurdu.

Beypazarı Belediyesi Melek Mosso'nun konser vereceğini ifade ederken konserin saatine ve yerine ilişkin merak edilenler de arttı. Beypazarı Belediyesi Melek Mosso konserinin detaylarını paylaştı.

ANKARA BEYPAZARI'NDA MELEK MOSSO KONSERİ DÜZENLENECEK

Beypazarı Belediyesi ‘’Yaza Merhaba etkinliklerimiz çerçevesinde, 11 Mayıs Cumartesi günü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'ın katılımları ile gerçekleştireceğimiz Uçurtma Şenliği ve Melek Mosso konserimize tüm halkımız davetlidir.'' ifadeleri ile davette bulundu. 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 20.00'de gerçekleşecek konserin adresi ise Hanlarönü olarak duyurulurken konser de ücretsiz olacak.

Ankara'da bugün Melek Mosso rüzgarı esecek!

Beypazarı'nda gerçekleşecek olan konsere tüm Ankaralılar davet edilirken bir dönem Beypazarı Belediyesi Başkanlığı görevini yürüten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da konserin açılış konuşmasını yapacak. Konsere Beypazarı Hanlarönü'nde saat 20.00 itibariyle katılım sağlayabilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER