Ankara'da bugün Gülşen fırtınası esecek!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Ankara'da kutlama programları da bugün itibariyle start verdi. Ankara'da düzenlenecek olan etkinlikler vatandaşlara duyurulmaya devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi de bugün Gülşen konseri düzenleyeceğini duyurdu.

Ankara'da bugün Gülşen fırtınası esecek!

Haberankara.com Özel Haber - Başkent Ankara, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında pek çok etkinliğe ev sahipliği yapacak. Gençlik ateşinin yakılacağı Ankara'da bugün Gülşen konserine imza atılacak.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na sayılı günler kala kentteki konser takvimine start verilirken Ankara Büyükşehir Belediyesinden de (ABB) konser açıklaması geldi.

17 MAYIS ANKARA'DA GÜLŞEN KONSERİ YAPILACAK

Ankara'daki ücretsiz konser takvimleri yakından takip ediliyor. Ankara'da ücretsiz konserler vatandaşların gündeminde yer alırken Ankara Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs haftasını konser programları ile kutlayacaklarını duyurdu.

Ankara'da bugün Gülşen fırtınası esecek!

ABB'nin resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yapılan açıklamada ‘’Başkentte 3 gün boyunca devam edecek olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu Gülşen konseri ile başlıyor. 17 Mayıs 2024 (Bugün) saat 20.00'de Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda buluşuyoruz!'' ifadelerine yer verildi.

Ankara'da bugün Gülşen fırtınası esecek! - Resim : 2

Gülşen konseri Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda saat 20.00'de start verecek ve ücretsiz konser için ayrıca ücretsiz ring seferleri de düzenlenecek.

Ring Seferleri: Zafer Çarşısı 16.00 - Atatürk Orman Çiftliği 24.00 arasında sağlanacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER