Ankara'da ağustos ayı dolu dolu geçecek! ABB Park Konserleri program takvimini açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte park konser programlarını duyurmaya devam ederken ağustos ayına özel takvimi açıkladı. Belediye, park konserleri programlarına yaz boyu devam edeceklerini açıklarken ağustos ayı programlarına yer verdi.

Ankara'da ağustos ayı dolu dolu geçecek! ABB Park Konserleri program takvimini açıkladı

Ankara'da ağustos ayı dolu dolu geçecek! ABB Park Konserleri program takvimini açıkladı - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. ABB, çeşitli konserleri vatandaşlarla buluşturmaya devam ederken kentte yapılacak pek çok etkinliği de resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmaya devam ediyor.

Ankaralılar burada buluşuyorTIKLA SENDE KATIL

ABB, Başkent Ankara'da Yaz Konserleri programı kapsamında vatandaşların sosyal bir etkinliğe katılmasına olanak sağlarken Park Konserleri programıyla da vatandaşların yaz akşamlarını şenlendireceğini açıkladı. ABB, konser programları hakkında yeni açıklamalara yer vermeye devam ederken başlattığı Park Konserleri'ne özel program takvimini ağustos ayına özel olarak duyurdu.

ABB'DEN PARK KONSERLERİ PROGRAMI

ABB, Başkan Mansur Yavaş'ın liderliğinde pek çok etkinliğe imza atarken Park Konserleri programı ile 1 Ağustos tarihinden 31 Ağustos tarihine kadar konser vereceğini açıkladı.

Buna göre takvim de şöyle paylaşıldı;

park-konser.jpeg

Söz konusu konserler belirlenen parklarda saat 19.00'da başlayacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER