Ankara'da 7. Uluslararası Solo Çağdaş Dans Festivali'ne yoğun ilgi

Ankara'da farklı ülkelerin dansçılarını buluşturan ve 2 gün sürecek olan 7. Uluslararası Solo Çağdaş Dans Festivali CerModern bahçesinde seyircisi ile buluştu. Festivalin açılış günü yoğun ilgi gördü.

Ankaralıları farklı etkinliklerle buluşturmaya devam eden CerModern Açık Hava Sahnesi bu sefer dünyadan farklı dans sanatçılarını ağırladı. Düşünen Beden kavramsalıyla düzenlenen 7. Uluslararası Solo Çağdaş Dans Festivali dün ilk performanslarla izleyicisiyle buluştu. 2 gün sürecek olan festivalde toplam 10 sanatçı dans gösterisi düzenleyecek.

7. ULUSLARARASI SOLO ÇAĞDAŞ DANS FESTİVALİ BAŞLADI!

Farklı ülkelerden dans sanatçılarının performanslarını sergilediği 7. Uluslararası Solo Çağdaş Dans Festivali, izleyicilerle buluştu. CerModern Açık Hava Sahnesi'nde bu yıl "Düşünen Beden" kavramsalıyla düzenlenen festivalin açılış gününde, Türkiye'nin yanı sıra Arjantin, Gürcistan, İspanya ve Portekizli dans sanatçıları performanslarını sergiledi.

Ankara'da 7. Uluslararası Solo Çağdaş Dans Festivali'ne yoğun ilgi

Türkiye'den Gizem Demir, İnci Gül Civelekoğlu, Sevgül Eylül Atak, Doğa Çetin, Arjantin'den Lucio Seta, Bianca Cerioni, Gürcistan'dan Mariam Darchia, İspanya'dan Julia Nicolau, Sandra Salietti, Portekiz'den Vitor Afonso dans gösterilerini izleyicilerin beğenisine sundu.

Ankara'da 7. Uluslararası Solo Çağdaş Dans Festivali'ne yoğun ilgi - Resim : 2

7. Uluslararası Solo Çağdaş Dans Festivali, açılış gününde farklı ülkelerden gelen 10 sanatçını etkileyici performansları ile start alırken, bugünde festivalkapsamında yine dans gösterileri ve atölye çalışmaları ziyaretçilerle buluşacak. Düzenlenecek olan programın ardından festival sona erecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı