Ankara Meze Festivali gastronomi tutkunlarını bir araya toplayacak

Festivallerle dolu bir dönem geçiren Ankara'da etkinlikler devam ediyor. Meyhane ve meze kültürünü sevenler için düzenlenecek Meze Festivali bu yıl 2. defa başkentliler ile buluşacak.

Ankara Meze Festivali gastronomi tutkunlarını bir araya toplayacak

İnsanların en çok sevdiği festival türleri arasında yemek ve gıda odaklı festivaller üst sıralarda yer alıyor. Nüfusun en kalabalık 2. şehir olduğu Ankara'da farklı türde olsalar da festivallere ilgi yüksek oluyor.

Bu konuda Ankara'da önümüzdeki günlerde bir meze festivali düzenleneceği öğrenildi. Meyhane kültürünün ayrılmaz bir parçası olan ve sofraya renk katan birbirinden lezzetli mezeler Başkentliler ile buluşacak.

Ankara Meze Festivali gastronomi tutkunlarını bir araya toplayacak

SINIRSIZ YEME VE İÇME İMKANI OLACAK

2. Ankara Meze Festivalinde şehrin tanınmış mekan ve şefleri hazırladıkları mezelerini sergileyecek. Festival 29 Eylül'de CPAnkara Otel'de gerçekleştirilecek. Gastronomi tutkunlarını bir araya getirecek bu festivalde 20 den fazla meyhane ve meze evi stant açacak. Biletini alıp festivale katılım sağlayacak vatandaşlar sınırsız olarak meze ve içecekleri tadabilecek.

29 Eylül Pazar günü gerçekleşecek festival saat 16:00-23:00 saatleri arasında açık kalacak. Meze festivalinde aynı zamanda müzik dolu anlarda yaşanacak. Festival devam ederken saat 17-19 arasında DJ Performansı olacak. Ardından saat 20-22 arasında sanatçı Zeynep Sazak konser verecek.

Geçen sene ilk defa gerçekleştirilen ve ilgi gören Festivalin bu sene 2. defa düzenlenmesi festivalin devam ettirilme niyetinde olunduğunu gözler önüne seriyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER