Ankara Çubuk’ta öğrenciler yıl sonu konseri verdi

Ankara’nın Çubuk ilçesindeki taşımalı sistem ile eğitim verilen Süleyman Şah İlk ve Ortaokulu öğrencilerinden oluşan keman orkestrası yıl sonu konseri verdi.

Ankara Çubuk’ta öğrenciler yıl sonu konseri verdi

Ankara Çubuk Millet Bahçesi'nde düzenlenen konserde öğrenciler, yurdun değişik yörelerinden seçilen eserleri seslendirdi. Sosyal ve kültürel faaliyetlerine önem veren Çubuk Belediyesi de öğrencilerin heyecanına ve başarısına ortak oldu.

Çubuk Millet Bahçesi’nde Süleyman Şah İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin keman orkestrası ile verdiği konserin sonunda piyanist ve orkestra şefi Mustadin Şahinbaş eşliğinde, okul müdürü Selim Şahin de sahne alarak öğrencilere destek verdi.

Çubuk’taki Millet Bahçesi’nde düzenlenen konsere Çubuk Kaymakamı Adem Keleş, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Çubuk İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Kılıç da takip etti.

ÖĞRENCİLER KEMANLA 2 YIL ÖNCE TANIŞMIŞ

Okul Müdürü Selim Şahin, öğrencilerin kemanla ilk kez 2 yıl önce tanıştığını ve il genelinde konserler verdiklerini belirtti.

Belediye Başkanı Demirbaş'a teşekkür eden Şahin, "Belediye Başkanımız tarafından okulumuza 24 keman alındı. Sonuç olarak güzel bir koro oluşturmuş olduk" Ifadelerini kullandı.

Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş da öğrencilerin başarılarının kendisini mutlu ettiğine yönelik açıklama yaptı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER