Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaza Veda etkinlikleri kapsamında konser programını duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaz boyu birbirinden farklı etkinlik ve konserleri Ankara halkına sundu. Yaza Veda adını verdiği bir etkinlik düzenleyeceğini duyuran belediye, 17 Ekim tarihli program bilgilerini de paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaza Veda etkinlikleri kapsamında konser programını duyurdu!

--Ankara'da hizmetlerine devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başarılı projelere imza atarak adından söz ettirmeye devam ederken yeni bir etkinlik takvimi yayımlandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki konser programlarına devam ederken her yaş gurubunun sosyal etkinliklere katılabilmesi, keyifli vakit geçirebilmesi için yeni bir duyuru yaptı.

Çeşitli etkinliklere imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaz boyunca devam ettiği konser programlarının sona ereceğini açıklarken bu kapsamda 'Yaza Veda' konsepti ile bir takvim yayımladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden bir duyuruya yer vererek ''Yaza Veda'' adlı etkinlik duyurusuna ait programı yayımladı. Buna göre 16 - 21 Ekim tarihlerinde çeşitli konserlere yer verecek ABB, ayrıca tiyatro oyunlarının da vatandaşla bir araya getirileceğini açıkladı.

ABB 17 EKİM YAZA VEDA PROGRAMI

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada ''"Yaza Veda" etkinliklerimiz kapsamında Kent Orkestrası, Rock Oratoryo Konseri “Kuvâyi Milliye Destanı” ile Başkentlilerle buluşuyor.

ab.jpeg

Haydi Ankara, Cumhuriyetimizin 100. yılının coşkusunu hep birlikte paylaşalım.'' ifadelerine yer verildi. 17 Ekim Salı günü Gençlik Parkı'nda saat 18.00'da düzenlenecek konser programına tüm halk davet edildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER