Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserlerinde Resul Dindar fırtınası esecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte yaz konser programlarını duyurmaya devam ederken yeni bir konser duyurusuna bulundu. Belediye, yaz konser programlarına Resul Dindar ile devam edeceklerini açıklarken konser tarih ve adresini de açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserlerinde Resul Dindar fırtınası esecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserlerinde Resul Dindar fırtınası esecek! - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında çalışmalarına devam ediyor. ABB, çeşitli konserleri vatandaşlarla buluşturmaya devam ederken kentte yapılacak pek çok etkinliği de resmi internet sitesi üzerinden paylaşmaya devam ediyor.

Ankaralılar burada buluşuyorTIKLA SENDE KATIL

ABB, Başkent Ankara'da Yaz Konserleri programı kapsamında vatandaşların sosyal bir etkinliğe katılmasına olanak sağlarken yeni açıklamalara da yer vermeye devam ediyor. Başlattığı Yaz Konserleri'ne özel program takvimini duyurmaya devam eden ABB'den yeni bir konser takvimi açıklaması geldi.

ABB'DEN RESUL DİNDAR KONSERİ

ABB, Başkan Mansur Yavaş'ın liderliğinde pek çok etkinliğe imza atıyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine devam eden ABB, şarkıcı Resul Dindar'ı başkentlilerle bir araya getireceğini açıkladı.

ekran-goruntusu-2023-07-31-140433.png

ANKARA'DA RESUL DİNDAR RÜZGARI ESECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda kentte 5 Ağustos Temmuz Cumartesi günü saat 20.30'da Altınpark'ta Resul Dindar konseri düzenleyeceği öğrenildi. Altınpark'ta gerçekleşecek konser ücretsiz olurken tüm halk davet edildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER