Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Akşamları konser programına devam edeceğini açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sıcak kentte yaz akşamlarına özel Yaz Akşamları programını düzenleyeceğini açıklamıştı. Belediye, konser programına devam edeceğini açıklarken yeni takvimi de paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Akşamları konser programına devam edeceğini açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Akşamları konser programına devam edeceğini açıkladı! - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), sıcak yaz günlerinde birbirinden farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerini sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılında yaz konserlerine start verirken resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yeni bir açıklamaya yer verdi. ABB, Ankara'da Yaz Konserleri programını 'Ankara Yaz Akşamları' programı ile devam ettireceğini duyurarak yeni haftaya ait program takvimini paylaştı.

ABB'DEN ANKARA YAZ AKŞAMLARINA ÖZEL KONSER PROGRAMI

Sosyal belediyecilik anlayışına uygun olarak başkentteki faaliyetlerine devam eden ABB, pek çok etkinliğe imza atmaya da devam ediyor. Kentteki sosyal etkinliklere de hız kesmeden devam eden ABB, geçtiğimiz yıl başlattığı 'Yaz Konserleri' konseptine bu yılda devam ederken ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama kapsamında Ankara Yaz Akşamları konser programının klasikler konsepti ile 28 Temmuz Perşembe ve 29 Temmuz Cuma 2023 tarihinde vatandaşlarla bir araya geleceği duyuruldu.

Ankaralılar burada buluşuyorTIKLAYIN

Konserler ücretsiz olurken 28 Temmuz Perşembe günü saat 20.00'da başlayacak programın Turgay Bengü / Pop Müzik Konseri ile Çayyolu'nda bulunan Musa Göçmen Senfoni Orkestrası Konser Salonu'nda olacağı kaydedildi. 29 Temmuz Cuma günü de saat 20.00'da başkentlilerle bulaşacak olan Jumping’ Cats / Blues Music Konseri'nin de Musa Göçmen Senfoni Orkestrası Konser Salonu'nda yapılacağı aktarıldı.

SONRAKİ HABER