Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası'ndan Gençler Sizi Unutmadı Konseri

ABB Kent Orkestrası konserleri tüm hızı ile devam ederken orkestra solistleri bu sefer unutulmaz eserlere ses verecek. Gençler Sizi Unutmadı konseri ile kulakların pası silinecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası'ndan Gençler Sizi Unutmadı Konseri

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankaralılar için düzenlenen kültürel sanat etkinlikleri tüm hızı ile devam ederken bunlara bir yenisi daha eklendi. ABB Kent Orkestrası tarafından düzenlenecek olan konser programı kapsamında solistler Türk müziğinin unutulmaz şarkılarına ses olacaklar. Gençlik Parkı Büyük Sahne'de verilecek olan konsere tüm Ankaralılar davet edildi.

ABB KENT ORKESTRASI GENÇLER SİZİ UNUTMADI KONSERİ NEREDE, NE ZAMAN?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası tarafından düzenlenecek olan konserin tarihi 1 Ekim 2024 olarak açıklandı. Konser saat 20:00'de başlayacak. ABB tarafından yapılan açıklamada "Sevilen sanatçıların unutulmaz şarkıları ABB Kent Orkestrası solistlerinin muhteşem sahne performansları ile Gençlik Parkı’nda sanatseverlerle buluşuyor." denilerek konserin duyurusu gerçekleştirildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası'ndan Gençler Sizi Unutmadı Konseri

Ankara Gençlik Parkı Büyük Sahne'de verilecek olan konserin solistleri arasında Afşin Karakayış, Berrak Saka, Derya Karakayış, Duygu Cinemre, Emre Kaya, Ezgi Kaya, Fatih Veli Ölmez ve Ozan Nizam yer aldı. Konserin şefliğini ise Kemal Gününç üstlenecek. Konser için bilet rezervasyonu ücretsiz olarak ABB'nin resmi sitesi üzerinden yapılabilecek. Konsere katılım için rezervasyon yaptırılması yeterli olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER