Ankara Başkent Millet Bahçesi'nde renkli koşu festivali

Ankara'da düzenlenen renkli koşu festivali Ankaralıların katılımı ile Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleştirildi. Color Sky 5K koşusu renkli anlara sahne oldu.

Başkent Ankara çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmayı sürdürürken bunlardan biri de Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleştirildi. Colar Sky 5K festivaline yüzlerce başkentli katılırken festival adı gibi oldukça renkli sahnelere ev sahipliği yaptı. Festivale katılanlar gönüllerince eğlendiler.

ANKARA'DA RENKLİ KOŞU FESTİVALİNE YÜZLERCE KİŞİ KATILDI!

Renkli koşu festivali "Color Sky 5K", yüzlerce vatandaşın katılımıyla başkentte gerçekleştirildi. Çocuklara ve ailelere spor sevgisini aşılamayı amaçlayan etkinliğe katılanlar, Başkent Millet Bahçesi'nde toplandı.

Yarış öncesi gıda boyalı nişastayla rengarenk bir görünüme kavuşan katılımcılar, 5 kilometrelik etabı koştu. Bazı sporseverler, etkinliğe evcil hayvanlarını da getirdi.

Festival oldukça renkli görüntülere sahne olurken hem festivale katılanlar hem de festivali izlemek için gelenler eğlenceli anlar yaşadı. Festivale yoğun katılım dikkat çekerken festival kapsamında hem çocuklara hem de ailelerine spor sevgisinin aşılanması amaçlandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı