Ankara 2024 Kastamonu tanıtım günleri ne zaman başlıyor, nerede, nasıl gidilir?

Ankara'da Türkiye'nin farklı şehirlerinin tanıtıldığı tanıtım günlerine yenisi eklendi. Kastamonu'nun zengin mutfak ve yaşam kültürünü yakından tanıma fırsatı Başkent'te başladı.

Ankara 2024 Kastamonu tanıtım günleri ne zaman başlıyor, nerede, nasıl gidilir?

Ülkenin çeşitli illerinden vatandaşlar Ankara'ya gelerek kendilerini geniş bir kitleye tanıtma imkanı elde ediyor. Öte yandan milyonlarca insanın yaşadığı Ankara'da çok sayıda insanda şehirler hakkında daha fazla bilgi öğreniyor.

Ankara 2024 Kastamonu tanıtım günleri ne zaman başlıyor, nerede, nasıl gidilir?

KASTAMONU KÜLTÜRÜNÜ YAKINDAN TANIMA FIRSATI

Sık sık benzer etkinliklerin düzenlendiği Ankara'da 17 Ekim itibariyle Kastamonu tanıtım günleri başladı. 20 Ekim'e kadar devam edecek tanıtım günlerinde Kastamonu'nun yöresel lezzetleri, halk oyunları, giyim kültürü ve ünlü gıdaları yakından tanınabiliyor.

Bu yıl 19. defa KASDERFED tarafından düzenlenen Kastamonu tanıtım günleri Ankara'nın etkinlik merkezlerinden Başkent Millet Bahçesinde ziyaretçilerini bekliyor. Her yaştan insanın aile ve arkadaşlarıyla gelip stantları gezebileceği Kastamonu Tanıtım Günleri merkezi bir konumda düzenleniyor olmasından dolayı daha fazla insana ulaşıyor.

Ankara 2024 Kastamonu tanıtım günleri ne zaman başlıyor, nerede, nasıl gidilir? - Resim : 2Ankara 2024 Kastamonu tanıtım günleri ne zaman başlıyor, nerede, nasıl gidilir? - Resim : 3

KASTAMONU TANITIM GÜNLERİ ADRESİ

Kızılay'dan EGO otobüslerine binildiği takdirde yarım saatten az bir süre içerisinde Başkent Millet Bahçesine ulaşılabiliyor. Rotanın kullanımının yoğun olmasından dolayı bir çok otobüs Başkent Millet Bahçesine gidiyor.

Ankara'da farklı ülke ve milletler kendisini tanıtmak adına etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Düzenlenen etkinlikler renkli görüntüler eşliğinde Ankara halkını ağırlamayı sürdürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER