Ankamall AVM nerede, metro dolmuş otobüs ve özel araçla nasıl gidilir?

Başkent Ankara bünyesinde sayısız AVM'yi barındırıyor. AVM yoğunluğunun olduğu Ankara'da merkezi konumda bulunan Ankamall AVM ile ilgili de merak edilenlere yanıt aranıyor. Ankamall AVM'ye toplu taşıma araçları ve özel araçla nasıl gidildiği sorularına yanıt aranırken detayları Haberankara.com okurları için derledik.

Ankamall AVM nerede, metro dolmuş otobüs ve özel araçla nasıl gidilir?

Türkiye'nin Başkenti Ankara, 25 ilçesinde pek çok alışveriş merkezine (AVM) ev sahipliği yapıyor. Ankara'daki AVM'lerin yoğunluğu ile ilgili olarak vatandaşlar sık sık araştırmalar yaparken çeşitli ihtiyaçlarını gidermek isteyenler de bu AVM'lere nasıl gideceklerini sorguluyor. Ankara'nın en büyük ve merkezi konumda bulunan, hem toplu taşıma hem de özel araçla ulaşma kolaylığına sahip olan Ankamall AVM, içerisindeki mağazalarla da pek çok ihtiyaca cevap veriyor.

Ankamall alışveriş merkezine gidebilmek için kendi aracınızı kullanabileceğiniz gibi metro hatlarını da kullanma imkanınız bulunuyor. Vatandaşlar, ‘’Ankamall AVM nerede, metro dolmuş otobüs ve özel araçla nasıl gidilir?'' sorularına yanıt ararken merak edilenleri Haberankara.com okurları için derledik.

ANKAMALL AVM NEDERE, NASIL GİDİLİR?

Ankamall AVM, Yenimahalle ilçe sınırları içerisinde bulunuyor. Mevlana Bulvarı üzerinde bulunan Ankamall, ulaşım kolaylığı nedeniyle pek çok Ankaralının da buluşma noktası oluyor. Ankamall Alışveriş Merkezi İletişim Bilgileri ise;
Konya Devlet Yolu Mevlana Bulvarı No:2 Yenimahalle/Ankara iletişim numarası ise; 0 312 541 12 12

  • Kızılay’dan OSB - Törekent metro hattına binip Batıkent istikametinde bulunan Akköprü durağında inmeniz halinde AVM'ye bir dakikalık yürüyüşle ulaşabilirsiniz.
  • Çankaya'dan Ankamall AVM'ye gitmek için; Dikmen Caddesi üzerinden 145 veya 154 numaralı otobüslerden birine binerek Karayolları durağında indikten sonra Dikmen Kavşağı'na doğru 200 metre yürüyerek buradaki duraktan 104 numaralı otobüse binerek Akköprü durağında indiğinizde Ankamall AVM'ye ulaşabilirsiniz.

Ankamall AVM nerede, metro dolmuş otobüs ve özel araçla nasıl gidilir?

  • İlker Caddesi üzerinden;183 veya 186; Oran, Yıldız üzerinden geliyorsanız da 185 numaralı otobüse binerek Kızılay'da inebilir ardından Kızılay - Batıkent metrosuna binerek Akköprü durağında indiğinizde Ankamall Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.
  • Mamak'tan Ankamall AVM'ye gitmek için; Zerdalitepe, Mamak tarafından 355, 357, 374 veya 389; Ege Mahallesi, Kayaş tarafından 220, 221 veya 340; Akdere, Kurtuluş tarafından 382, 383, 385 numaralı otobüslerden birine binerek Kızılay'a gelebilir ardından Kızılay - Batıkent metrosuna binerek Akköprü durağında indiğinizde Ankamall Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.
  • Gölbaşı'ndan gelenler ise 104 numaralı otobüs binerek Akköprü durağında indiğinizde Ankamall Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.
  • Keçiören Dışkapı'dan tarafından Keçiören - AKM metrosuna binerek AKM durağında inerek 5 dakikalık bir yürüyüş ile Ankamall Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Ankamall AVM nerede, metro dolmuş otobüs ve özel araçla nasıl gidilir? - Resim : 2

  • Batıkent, Demetevler tarafından Batıkent - Kızılay metrosuna binerek Akköprü durağında indiğinizde Ankamall Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.
  • Sincan, Eryaman, Etimesgut taraflarından geliyorsanız Sincan-Batıkent metrosuna binerek Batıkent inip Batıkent-Kızılay metrosuna binerek Akköprü durağında indiğinizde Ankamall Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Ankamall AVM özellikle metronun Akköprü durağında olması ile beraber ulaşım kolaylığı açısında vatandaşlar tarafından sıklıkla ziyaret edilen bir AVM olma özelliğini taşıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER