ABB’nin ücretsiz Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri etkinliği devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentlilere ücretsiz Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri etkinliğini sunuyor. Etkinlik kapsamında 24 Ağustos Cumartesi akşamı başkentliler bir arada açık havada Hababam Sınıfı’nı izledi.

ABB’nin ücretsiz Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri etkinliği devam ediyor

Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’na açık havada film izlemek için giden başkentlilere ücretsiz olarak gazoz, pamuk şeker ve mısır dağıtıldı.

14 Eylül Cumartesi gününe kadar her cumartesi günü açık hava film gösterim etkinliğinin devam edeceği belirtildi.

“İLK DEFA GELİYORUZ”

Açık havada sinema izleme etkinliğine katılan, Aliye Acar, “Gerçekten harika. Çok teşekkür ediyoruz başkanımıza. Böyle etkinliklerin devamını bekliyoruz. Konserler, çocuk etkinlikleri çok faydalı ve güzel buluyorum. İlk defa geliyoruz bu etkinliğe de. Çok teşekkürler” ifadelerini kullandı.

ABB’nin ücretsiz Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri etkinliği devam ediyor

Etkinlik hakkında duygu ve düşüncelerini belirten bir diğer vatandaş Melek Kuyumcu, “Herkese iyi eğlenceler diliyorum. Çok teşekkür ediyorum başkanımıza. İlk defa geldim, çok mutluyum” dedi.

“ANKARA’NIN YARISI BURADA”

Yasemin Uzun, “Çok keyifli, çocuklarla birlikte eğlenerek geliyoruz. Çok güzel bir ortam. Hep bildiğimiz filmler ama burada izlemek apayrı bir keyif. Biz 4 haftadır falan geliyoruz, her hafta takip ediyoruz. Severek geliyoruz. Ankara’nın yarısı burada. Herkes gelsin evde izlemekten çok farklı, çok güzel bir ortam. Teşekkür ediyoruz Ankara Büyükşehir Belediyesine” şeklinde konuştu.

Sandalyeni Kap Gel sloganı ile düzenlenen etkinlik kapsamında açık havada film gösterimi 31 Ağustos, 7 Eylül ve 14 Eylül tarihlerinde de devam edecek.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER