ABB'den Cumhuriyetin 101. Yıldönümüne özel söyleşi ve film gösterisi

Ankara Büyükşehir Belediyesi şanlı Cumhuriyetin 101. yıl dönümü kutlamalarına tüm hızı ile devam ederken bu kapsamda özel söyleşi programı ve film gösterimi gerçekleştirileceğini açıkladı.

ABB'den Cumhuriyetin 101. Yıldönümüne özel söyleşi ve film gösterisi

Türkiye bu sene Cumhuriyetin 101. yıl dönümünü büyük bir coşku içerisinde kutlamaya hazırlanırken başkent Ankara'da coşku başka bir boyuta taşınıyor. Kazan'da yer alan TUSAŞ yerleşkesine yapılan saldırı nedeniyle konser programları iptal edilirken Cumhuriyetin coşkusunu yaşatacak olan programlar ise devam edecek. Bunlardan biri de 27 Ekim 2024 Pazar günü Gençlik Parkı Büyük Sahne'de gerçekleştirilecek

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN ÖZEL SÖYLEŞİ VE FİLM GÖSTERİMİ!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 101. Yıl dönümüne özel olarak hazırlanan programlar devam ederken bunlara bir yenisi daha eklendi. ABB tarafından yapılan açıklamada "Cumhuriyetimizin 101.Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında, özel bir söyleşi ve film gösterimi düzenliyoruz!" denilerek Ankaralıların tümü programa davet edildi.

ABB'den Cumhuriyetin 101. Yıldönümüne özel söyleşi ve film gösterisi

Program 27 Ekim 2024 Pazar günü, Gençlik Parkı Büyük Sahne'de düzenlenecek. Program kapsamında ilk olarak saat 18:30'da "Kanla, İrfanla Kurduk Biz Bu Cumhuriyeti" / Dr. Selim Erdoğan, Doç. Dr. Mesut Karakulak" isimli söyleşi programı gerçekleştirilecek.

Ardından saat 20:00'de Türk Tarihi Dönem Draması "Son Akşam Yemeği" isimli film gösterimi Ankaralıların beğenisine sunulacak. Düzenlenecek olan etkinliklere katılmak isteyen Ankaralıların ABB konser ankara bel tr resmi internet sitesi üzerinden rezervasyon yaptırmaları yeterli olacak.

SONRAKİ HABER