ABB’den 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel Tan Taşçı konseri

ABB 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel Tan Taşçı konseri verileceğini açıklandı. Konser katılmak isteyenler için belirtilen adresler arasında ücretsiz ring seferi düzenlenecek.

ABB’den 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel Tan Taşçı konseri

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel yeni bir konser duyurusu geldi. Belediye yaptığı duyurusunda Tan Taşçı’nın Atatürk Orman Çiftliği’nde konser vereceği açıklandı.

ZAFER BAYRAMI’NA ÖZEL TAN TAŞÇI KONSERİ

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında birbirinden farklı etkinlikler düzenleyen ABB, son olarak 30 Ağustos 2024’te Tan Taşçı konserinin düzenleneceğini duyurdu.

Tan Taşçı konserinin detaylarını duyuran ABB şu paylaşımı yaptı:

“30 Ağustos Zafer Bayramı’na Özel Tan Taşçı Konseri

Bu anlamlı günü Atatürk Orman Çiftliği'nde @tantasci'nin muhteşem şarkıları eşliğinde birlikte kutlayalım, unutulmaz anlar yaşayalım!

Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı

Etkinlik alanına ulaşım için ring seferlerimiz Zafer Çarşısı'ndan başlayacak, saat 16.00'dan gece 24.00'e kadar sürecek”

ABB’den 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel Tan Taşçı konseri

Konsere katılımın ücretsiz olacağı ifade edilirken, Tan Taşçı konserine katılmak isteyenler için ring seferlerinin 8 saat boyunca hizmet vereceği açıklandı.

RİNG SEFERİ VERİLECEK

Konsere katılım sağlamak isteyen Ankaralılar için etkinlik alanına ulaşımın detayları da belli oldu. Ulaşım için ring seferlerinin düzenlenecek. Saat 16.00 – 24.00 arasında ring seferlerinin sürekli hizmet vereceği belirtildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER