ABB Şehir Tiyatroları ve Kent Orkestrası sezon açılış tarihi duyuruldu

Yaz tatilinin sona ermesiyle beraber Ankara Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Kent Orkestrası 2024 - 2025 sezonu açılış tarihi belli oldu. Yeni sezon ne zaman açılacak duyuruldu.

ABB Şehir Tiyatroları ve Kent Orkestrası sezon açılış tarihi duyuruldu

Kültür sanat etkinliklerini yakından takip eden Ankaralılar için Ankara Büyükşehir Belediyesi beklenen duyuruyu gerçekleştirdi. ABB Şehir Tiyatroları ve Kent Orkestrası için yeni sezon açılış tarihi duyuruldu. Şehir Tiyatroları Ekim'de perde derken Kent Orkestrası ise 1 Ekim'de dinleyicisi ile buluşacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi tiyatro etkinlikleri hasretle beklenirken şehir tiyatrolarında bu sezon da birbirinden güzel oyunlar Ankaralıların beğenisine sunulacak.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROLARI 2024 - 2025 YENİ SEZONU NE ZAMAN AÇILACAK?

Şehir tiyatrolarında birbirinden güzel oyunlar bu sene de Ankaralıların beğenisine sunulacak. Yeni oyun programı henüz açıklanmazken yeni sezonunu Ekim ayında başlayacağı ifade edildi.

ABB Şehir Tiyatroları ve Kent Orkestrası sezon açılış tarihi duyuruldu

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENT ORKESTRASI KONSER TAKVİMİ AÇIKLANDI MI?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Kent Orkestrası için yeni sezonunu 1 Ekim tarihinde başlayacağı ifade edildi. ABB Kültür Sanat tarafından yapılan açıklamada "Müziğin iyileştirici gücünü hissetmek için Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası dinletilerine davetlisiniz. 1 Ekim’de sezonu açıyoruz" denilerek yeni sezon için tüm Ankaralılar düzenlencek olan etkinliklere davet edildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER