ABB' nin gerçekleştirdiği Gençlik Parkı Sanat Günleri sona erdi

Ankara Büyükşehri Belediyesi tarafından Gençlik Parkı'nda gerçekleştirilen sanat günleri sona erdi. Düzenlenen etkinlik Ankaralılardan tam not almayı başardı.

Ankaralıları kültür sanat etkinlikleri ile buluşturmaya devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, Gençlik Parkı Sanat Günleri etkinliğinin başlayacağını duyurmuştu. 20 Eylül tarihi itibariyle start alan etkinlik Ankaralılara unutulmaz anlar yaşatırken pek çok etkinlik, gösteri ve sergi düzenlenmişti.

GENÇLİK PARKI SANAT GÜNLERİ TAMAMLANDI!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik hakkında yapılan açıklamada "Başkent'in simgesi Gençlik Parkı'nda gerçekleştirdiğimiz “Gençlik Parkı Sanat Günleri” sona erdi. Bir hafta süren etkinlikte, 15 sanatçı ve 10 asistanın yer aldığı 25 kişilik ekip, seramik, fotoğraf, resim ve heykel gibi farklı alanlarda tasarladıkları eserleri Gençlik Parkı Büyük Sahnede sergiledi. Sanat dostu bir Başkent için çalışmalarımızı sürdürüyor, Ankaralıları sanatsal ve kültürel etkinliklerle buluşturmaya devam ediyoruz." denilerek organizasyonun sona erdiği açıklandı.

ABB' nin gerçekleştirdiği Gençlik Parkı Sanat Günleri sona erdi

Ankara'da Ekim ayı boyunca yine çok sayıda kültür sanat etkinliği düzenleneceği açıklanırken Devlet Tiyatrolarının da perdelerini açması büyük sevinç yarattı. Ankara'da Ekim ayında çok sayıda konser düzenleneceği açıklanırken havaların soğumasıyla beraber Ankaralıların da etkinliklere olan ilgisinin artması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com