ABB İlber Ortaylı’nın Ankara’da söyleşi vereceğini duyurdu

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat, X sosyal medya hesabı üzerinden 30 Ağustos Zafer Bayramı programına ilişkin ayrıntıları duyurmaya devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre İlber Ortaylı’nın söyleşi tarihi belli oldu.

ABB İlber Ortaylı’nın Ankara’da söyleşi vereceğini duyurdu

ABB Kültür ve Sanat yaptığı paylaşımında 30 Ağustos Zafer Bayramı programı kapsamında İlber Ortaylı’nın 29 Ağustos 19.30’da söyleşi vereceğini açıkladı.

İLBER ORTAYLI SÖYLEŞİ PROGRAMI

Katılımın ücretsiz olacağı söyleşi programına ilişkin açıklama yapan ABB Kültür ve Sanat programa ilişkin detayları şu şekilde duyurdu:

“Büyük Taarruz'un 102. Yıl Dönümünde, dünden bugüne "30 Ağustos Zaferimizi" Değerli Tarihçi, Akademisyen ve Yazar İlber Ortaylı’dan dinlemek için Gençlik Parkı'nda buluşalım.

Gençlik Parkı Havuz Önü

29 Ağustos 2024

19.30”

Katılımın ücretsiz olacağı söyleşi programı 30 Ağustos Zafer Bayramı’ndan bir gün önce 29 Ağustos saat 19.30’da düzenlenecek. Katılım sağlamak isteyenler için programın adresinin “Gençlik Parkı Havuz Önü” olduğu belirtildi.

İşte belediyenin yapmış olduğu o paylaşım:

ABB İlber Ortaylı’nın Ankara’da söyleşi vereceğini duyurdu

ABB ETKİNLİKLERİ DUYURMAYA DEVAM EDİYOR

Bu yıl Büyük Taarruz’un 102. Yıldönümü kutlanacak. Bu sebeple Ankara Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenecek olan etkinlikleri resmi sosyal medya hesabından duyurmaya devam ediyor. Son olarak yapılan açıklamada başarılı akademisyen, yazar ve tarihçi olarak tanınan İlber Ortaylı’nın söyleşi tarihi duyuruldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER