ABB 6-7 Eylül konser takvimini açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat, sosyal medya hesabı üzerinden konser takvimini açıkladı. Ankaralı Yasin ve Ankaralı Engincan'ın konser bilgilerine ilişkin detaylar haberimizde

ABB 6-7 Eylül konser takvimini açıkladı

ABB, türküleri ile sevilen ve herkes tarafından bilinen Ankaralı Engincan ve Ankaralı Yasin’in konser bilgilerini açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında konserlerin ücretsiz olduğunu duyuran ABB’nin paylaşımları şu şekilde:

ANKARALI ENGİNCAN KONSERİ

6 Eylül tarihinde Ankaralılarla buluşacak olan Ankaralı Engincan saat 20.00’da Bala Kapalı Pazar Yeri’nde sevenlerine konser şöleni yaşatacak. Ücretsiz olacak konsere ilişkin açıklama yapan ABB Kültür ve Sanat, “Türkülerimizin sevilen sesi Ankaralı ENGİNCAN Balâ’da sevenleriyle buluşuyor” ifadelerini kullandı.

ABB 6-7 Eylül konser takvimini açıkladı

ANKARALI YASİN GELİYOR

Ankaralı Engincan’ın konseri sonrasında Ankaralı Yasin’in konser bilgilerine ilişkin de açıklama yapan ABB Kültür ve Sanat, konser tarihini 7 Eylül olarak duyurdu. Evren İlköğretim Okulu Bahçesi’nde yapılacak olan konserin saat 20.00 olarak açıklandı. “Türkülerimizin sevilen sesi Ankaralı YASİN Evren’de sevenleriyle buluşuyor “ başlığı ile paylaşım yapan ABB, konsere tüm Ankaralıların davetli olduğunu duyurdu.

1 EYLÜL’DE EMRE FEL KONSERİ VARDI

Konser bilgilerini Ankaralılar için ABB Kültür ve Sanat sayfası üzerinden duyuran ABB, 1 Eylül saat 20.00’de Elmadağ Cumhuriyet Meydanı’nda Emre Fel konseri olduğunu duyurmuştu.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER