ABB 30 Ağustos'a özel İlber Ortaylı'yı vatandaşlarla buluşturacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamak için hazırlıklarını tamamladı. ABB, Tan Taşı konser duyurusunun ardından İlber Ortaylı'yı 30 Ağustos'ta vatandaşlarla buluşturacaklarını duyurdu.

ABB 30 Ağustos'ta İlber Ortaylı'yı vatandaşlarla buluşturacak

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamak için hazırlıklarını tamamlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), etkinlik duyurusunu paylaştı. ABB, büyük zaferin 102. yıl dönümünü kentin dört bir yanında düzenleneceği etkinliklerle kutlayacak.

ABB, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı başkentin dört bir yanında düzenleyeceği etkinliklerle kutlayacak. 29 Ağustos’ta Prof. Dr. İlber Ortaylı ile başlayacak olan etkinlikler 30 Ağustos akşamı Tan Taşçı’nın konseri ile devam edecek.

‘BÜYÜK ZAFER’ ANKARA'DA KUTLANACAK: KONUK İLBER ORTAYLI OLACAK

Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da kazanılan büyük zaferin 102'nci yıl dönümü Ankara'da coşkuyla kutlanacak. ABB tarafından gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında 29 Ağustos Perşembe günü saat 19.30’da tarihçi, akademisyen ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, Gençlik Parkı’nda ‘Hürriyet ve Bağımsız Fikrinin Ölümsüz Abidesi 30 Ağustos’ konulu programda Ankaralılara seslenecek.

ABB 30 Ağustos'a özel İlber Ortaylı'yı vatandaşlarla buluşturacak

30 Ağustos akşamı saat 20.30’da ise Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda Tan Taşçı başkentlilerle buluşarak Zafer Bayramı konseri verecek. Söz konusu etkinlikler tamamen ücretsiz olacak.

SONRAKİ HABER