AB Türkiye Delegasyonu Ankara'da Senfonik Sohbahar Konseri düzenleyecek

Konser ve etkinliklerle dolu bir yaz dönemi geçiren Ankara'da aynı tempo Sonbaharda devam edecek. Başkentliler Sonbaharı Şarkıcı Barbaros ve konuk olarak Cecilia Krull'un yer alacağı Paylaştığımız Ortak Kültür ve Değerler konseri ile karşılayacak.

AB Türkiye Delegasyonu Ankara'da Senfonik Sohbahar Konseri düzenleyecek

Pop, caz ve klasik müzik gibi farklı türler ve dillerdeki repertuvarının yanı sıra çeşitli müzikallerde oynadığı başrollerle de tanınan Türkiye’nin en başarılı seslerinden Barbaros, 14 Eylül'de Ankara Bilkent Odeon'da müzikseverlerle buluşacak.

CECİLİA KRULL SEVİLEN ŞARKISINI ANKARA'DA SESLENDİRECEK

Popüler dizi La Casa De Papel’in jenerik şarkısı “My Life is Going On” ile tüm dünyada bir milyarın üzerinde dinlenen Cecilia Krull ise bu özel konsere konuk sanatçı olarak katılacak. Birbirinden değerli 30 müzisyenden oluşan orkestranın eşlik edeceği konserde Barbaros, dünya müzikallerinden unutulmaz Türk pop şarkılarına kadar geniş bir repertuvarı senfonik düzenlemelerle seslendirecek.

AB Türkiye Delegasyonu Ankara'da Senfonik Sohbahar Konseri düzenleyecek

Barbaros 2020 yılından bu yana çıkardığı “Derbeder”, “Evelallah”, “Takmamak Lazım” şarkıları ve Türk Pop Müziği'nin sevilen sesi Yaşar ile seslendirdiği “Var Mı?” ve “Sorma Boşver” ile dinleyicilerin beğenisini kazandı. Sanatçı konserlerinde Türkçe, Fransızca, İngilizce, İtalyanca ve İspanyolca’dan oluşan geniş bir repertuvar sunuyor.

BAŞKENTTE MÜZİK ZİYAFETİ

Konuk sanatçı Cecilia Krull ise caz, pop, groove ve soul gibi farklı müzik tarzlarındaki şarkılarıyla tanınıyor. Avrupa, Latin Amerika ve Ortadoğu’da verdiği konserin yanı sıra prestijli festivallerde sergilediği performanslarla da tanınan Krull, izleyicilere Barbaros’la büyüleyici bir müzik ziyafeti sunacak.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER