3 çocuklu bir Annenin yaşam mücadelesi: Annem Ankara dizisi yakında başlıyor

Türk televizyonlarına yeni sezonda iddialı bir bir yapım geleceği haberleri geçtiğimiz günlerde magazin gündemine düşmüştü. Kadrosunda Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür gibi isimlerini barındıracak dizi Ankara'nın geçmişini yansıtan bir dram dizi olacak.

3 çocuklu bir Annenin yaşam mücadelesi: Annem Ankara dizisi yakında başlıyor

Yakın zamanda özellikle Behzat Ç. ve Teşkilat gibi önemli yapımların çekildiği Ankara bir kez daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kanal D tarafından yapılan bilgilendirmede gerçek hayat hikayesinden uyarlanan bir dönem dizisinin ekranlara geleceği duyuruldu.

BAŞKENT'TE GEÇECEK DÖNEM DİZİSİ

Adı Annem Ankara olan dizi 1990'lı yılların Başkentinde geçen bir yapım olacak. 3 Çocuğu ile Ankara'da hayata tutunan bir annenin yaşadıklarını anlatacak dizinin yakın zaman içinde çekilmeye başlanacağı öğrenildi.

3 çocuklu bir Annenin yaşam mücadelesi: Annem Ankara dizisi yakında başlıyor

Kanal D tarafından yapılan paylaşımda dizinin oyuncularının okuma provaları yapmak üzere bir araya geldiği öğrenildi. Enerjileri ve istekleri yüksek olarak gözlenen oyuncuların yakın zamanda dizinin çekimlerine başlaması bekleniyor. Annem Ankara adlı dizi Ankara halkını da heyecanlandırdı.

DİZİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Ankara'nın bundan 30 yıl önceki yaşantısını yakından görme fırsatı bulacak başkentlilerin diziye ilgisinin yüksek olması bekleniyor. Bir dram dizisi olması beklenen Annem Ankara'dan yakın dönemde fragman gelmesi ve dizinin yeni yayın döneminde ekranlarda olması tahmin ediliyor. Annem Ankara ile ilgili şu an için yeni bir gelişme bulunmuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER