2024 Fanta Fest Ankara ne zaman, nerede, saat kaçta, nasıl gidilir, ücretsiz mi?

Türkiye'nin önemli konserlerinden birisi olan ve en büyük gezici festivallerinden birisi olan Fanta Fest geri dönüyor. Coca-Cola'nın katkıları ile gerçekleşecek konserin adreslerinden birisi Ankara olacak.

2024 Fanta Fest Ankara ne zaman, nerede, saat kaçta, nasıl gidilir, ücretsiz mi?

İlk olarak bundan tam 23 yıl önce düzenlenen Fanta Fest, gençlik ile özdeşleşen ve önemli sanatçıların katıldığı bir festival olarak adından söz ettirmişti. 14 yıl boyunca düzenli olarak devam eden Fanta Fest bu sene geri dönüyor.

ANKARALILAR İÇİN UNUTULMAZ BİR FIRSAT

Ağustos ayında İstanbul, Ankara, Samsun, Gaziantep, Adana, Antalya ve İzmir'de düzenlenecek konserler heyecanla beklenmeye başlandı. Ankara'da yaşayan vatandaşlarda konserin gününü ve yerini öğrenmek için araştırma yapmaya koyuldu.2024 Fanta Fest Ankara ne zaman, nerede, saat kaçta, nasıl gidilir, ücretsiz mi?

Fanta Fest 2024 yılında Ankara'ya damga vuracak. Türkiye'de olduğu kadar dünyada da saygın bir yeri olan Megastar Tarkan ve Türkçe Rap'in yaşayan efsanelerinden kabul edilen Ceza Ankaralılar ile buluşacak. Sevilen şarkıların hep bir ağızdan dile getirileceği konserin adresi Atatürk Orman Çiftliği olacak.

Saat 20:00'de başlayacak konserin biletlerine çeşitli online bilet satış siteleri üzerinden erişilebiliyor.

2024 Fanta Fest Ankara ne zaman, nerede, saat kaçta, nasıl gidilir, ücretsiz mi? - Resim : 2

FANTA FEST ANKARA KONSER ALANI YOL TARİFİ

Fanta Fest bu sene Ankara'da bulunan Atatürk Orman Çiftliğinde yapılacak. Araba ile Kızılay'dan 10 dakikalık bir mesafede bulunan alana 220 ve 542 EGO otobüsleri ile de erişim sağlanıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER