2024 Ankara Eylül ayı Stand-up gösteri takvimi! Kimler ne zaman çıkacak?

Özellikle Cem Yılmaz ve Ata Demirer gibi isimlerle akıllarda kalan Stand-up günümüzde giderek popüler bir hale geldi. Sosyal medyanın da etkisiyle sayıları çoğalan komedyenler düzenledikleri gösterileri ile insanların bol bol güldüğü anlar yaşatıyor.

2024  Ankara Eylül ayı Stand-up gösteri takvimi! Kimler ne zaman çıkacak?

Ankara halkı konser, tiyatro ve benzeri organizasyonlara katılımların yoğun olduğu bir yer olarak biliniyor. Bu konuda zamanını kültür sanat faaliyetleri ile geçirmek isteyen Ankaralılar ilerleyen günlerde şehirlerinde kimlerin hangi gösterilerini sahneleyeceğini araştırmayı sürdürüyor.

ÜNLÜ STAND UP KOMEDYENLERİ BAŞKENTE GELECEK

Bu kapsamda komediyi ön planda tutanların ilgilendiği Stand up konusunda Ankara'da Eylül ayında gösteri yapacak bazı isimler belli oldu. Ankaraetkinlikleri'nin hazırladığı listeye göre Ankara'nın Eylül ayında ev sahipliği yapacağı bazı Stand up gösterileri şu şekilde sıralandı;

5 Eylül : Atalay Demirci - Kel Alaka

5 Eylül : Baturay Özdemir

7 Eylül : Hikmeti Tabiyeci - Belamı Arıyorum

9 Eylül : Çimen Show Bizbize

11 Eylül : Mesut Süre

13 Eylül : Okan Cabalar

14 Eylül : Doğu Demirkol

19 Eylül : Salih Tıraş

20 Eylül : Tahsin Hasoğlu

26 Eylül : Meksika Açmazı

YENİ NESİL ÇOK SEVİYOR

Kültür sanat faaliyetleri konunda yetişkinlere göre ilgileri biraz daha az olan gençler Stand Up konusunda ilgilerini açıkça ortaya koyuyor. Komedyenlerin gösterilerinde güncel ve gençlerin anlayacağı konulara değinmeleri ilgi ve alakayı artırıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER