Kızılcahamam

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde 2 bin 465 ton atık geri dönüştürüldü! Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde 2 bin 465 ton atık geri dönüştürüldü! Ülkemizde atıkların geri dönüşümü büyük bir önem taşıyor. Bu kapsamda çeşitli projeler imza atılırken Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde 2 bin 465 ton atığın geri dönüştürüldüğü bildirildi.
Kızılcahamam Belediyesi, mahallelerdeki hizmetler için ekiplerini seferber ediyor! Kızılcahamam Belediyesi, mahallelerdeki hizmetler için ekiplerini seferber ediyor! Ankara'da Kızılcahamam Belediyesi, vatandaşlarına hizmet odaklı çalışmalarını birçok mahallede sürdürmeye devam ediyor.
Ankara Aşti'den Kızılcahamam'a nasıl gidilir, otobüs biletleri ne kadar? Ankara Aşti'den Kızılcahamam'a nasıl gidilir, otobüs biletleri ne kadar? Başkent Ankara'nın ulaşımı en gelişmiş şehirlerden biri olduğu biliniyor. Ankara'nın merkeze nispeten uzak ilçelerine AŞTİ'den otobüsle gitme imkanı da bulunuyor. Bu kapsamda vatandaşlar Aşti'den Kızılcahamam'a otobüsle ne kadara gidildiğini sorguluyor.
Kızılcahamam Belediyesi, yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor! Kızılcahamam Belediyesi, yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor! Ankara'da Kızılcahamam Belediyesi, ulaşımda rahatlık sağlanması dolayısıyla ekipler eşliğinde eskiyen ve bozulan yollarda yenileme çalışmaları yapıyor.
Ankara Kızılcahamam'ın neyi meşhur? Neler yiyip nereler gezilmelidir? Ankara Kızılcahamam'ın neyi meşhur? Neler yiyip nereler gezilmelidir? Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi gerek yerli gerek ise yabancı turistler tarafından ilgi odağı olmaya devam ediyor. Peki ama Kızılcahamam'da nereler meşhur?
Ankara'nın üstü kadar bir de altı var! Mahkemeağcin Yeraltı Şehrini hemen keşfedin! Ankara'nın üstü kadar bir de altı var! Mahkemeağcin Yeraltı Şehrini hemen keşfedin! Başkent Ankara'da yapılabilecek birçok aktivitenin yanı sıra aynı zamanda gezmeye ve görmeye değer birçok doğal, tarihi, kültürel alan bulunmaktadır.
Ankara Kızılcahamam Belediye Başkanı makam aracı olarak Togg'u kullanmaya başladı Ankara Kızılcahamam Belediye Başkanı makam aracı olarak Togg'u kullanmaya başladı Yerli ve milli elektrikli otomobil olarak Türkiye araç pazarındaki yerini alan TOGG, kamu kurumlarında kullanılmaya başlandı. Ankara'nın Kızılcahamam Belediye Başkanı da makam aracı olarak TOGG kullanmayı tercih etti.
Kızılcahamam'da toplu sünnet şöleni düzenlendi Kızılcahamam'da toplu sünnet şöleni düzenlendi Ankara'da Kızılcahamam Belediyesi, sünnet olan çocuklar için toplu sünnet şöleni gerçekleştirdi.
Ankara Kızılcahamam'da yangın nöbeti! Ankara Kızılcahamam'da yangın nöbeti! Ankara'da 2 bin metre rakımda kavurucu sıcaklara önlem çalışmaları yapılıyor. Kızılcahamam'da Işık Dağı Yangın Gözetleme Kulesi çalışanları, 2 bin 20 metre rakımda bulunan kulede haftanın her günü 24 saat boyunca olası yangın nöbeti tutuyorlar.
Kızılcahamam Belediyespor  İşitme Engelliler Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu! Kızılcahamam Belediyespor İşitme Engelliler Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu! Kızılcahamam Belediyespor, İşitme Engelliler Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu oldu.
Ankara Kızılcahamam'da Atatürk'ün ilçeye gelişinin yıl dönümü kutlandı Ankara Kızılcahamam'da Atatürk'ün ilçeye gelişinin yıl dönümü kutlandı Ankara'da Kızılcahamam Belediyesi tarafından Atatürk'ün ilçeye gelişinin 89. yıl dönümü kapsamında kutlama programı düzenlendi.