Kızılcahamam Belediyesi Millet Bahçesinde engeliler haftası kutlandı

Engelliler haftası kapsamında pek çok etkinliğe imza atılıyor. Yurt genelinde kutlanan engelliler haftası programına bu kez Kızılcahamam Belediyesi de dahil oldu.

Kızılcahamam Belediyesi Millet Bahçesinde engeliler haftası kutlandı

ANKARA (İHA) - Ülkemizde 10 - 16 Mayıs tarihleri arası Engelliler Haftası olarak kutlanıyor. Ankara’nın Kızılcahamam Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılcahamam Belediyesi tarafından 10 - 16 Mayıs Engelliler haftası nedeniyle ortak program düzenlendi.

Engelliler Haftası Farkındalık etkinliğine Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, İlçe Milli eğitim Şube Müdürleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, engelli vatandaşlar, aileleri ve Özel Eğitim Okulu Öğrencileri katıldı.

KIZILCAHAMAM MİLLET BAHÇESİ'NDE ENGELLİLER HAFTASI KUTLAMALARI YAPILDI

10 - 16 Mayıs Engelliler haftası, Kızılcahamam Belediyesi Millet bahçesinde düzenlenen programda kutlandı. Özel Eğitim Öğrencilerinin resimlerinin sergilendiği Kızılcahamam Belediyesi Millet Bahçesinde ziyaretçi yoğunluğu yaşandı Özel Eğitim Okulu, Cumhuriyet İlkokulu ve Çağatay Ortaokulu öğrencileri de çeşitli gösteriler düzenledi.

Kızılcahamam Belediyesi Millet Bahçesinde engeliler haftası kutlandı

Engelli bireyler ve protokol üyeleri tarafından umuda yolculuk için uçan bolunlar havaya bırakıldı. Kızılcahamam Belediyesi Sıfır Atık Birimi tarafından atık lastiklerden figürler yapılarak engelli öğrenciler ve protokol tarafından içlerine çiçekler dikilerek çiçek bahçesi oluşturuldu.

Kızılcahamam Belediyesi Millet Bahçesinde engeliler haftası kutlandı - Resim : 2

Program yerel sanatçı Hüseyin Koçak ve ekibinin güzel oyun havaları ile devam etti. Programa katılan yetkiler engelli bireylerle tek tek ilgilenerek fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER