Kızılcahamam Belediyesi emlak çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ödeme kanalları belli oldu

Emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin ödeme tarihleri ile ilgili gelen açıklamaların ardından belediyelerin ödeme kanalları da sorgulanmaya başladı. Vergi yükümlüleri için ödeme tarihleri belli olurken vatandaşlar da ödeme yapacakları kanallarını sorgulamaya başladı. Kızılcahamam Belediyesi de vergi ödemelerinin yapılacağı kanalları ilçedeki vergi yükümlüleri için açıkladı.

Kızılcahamam Belediyesi emlak çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ödeme kanalları belli oldu

Haberankara.com Özel Haber - Vergi mükelleflerinin her yıl ödemeleri gereken vergi kalemleri bulunuyor. Ödeme tarihlerinin dikkate alınmaması durumunda ödenecek olan tutara faiz işlerken vergi mükellefleri için belediyelerden açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Bu çerçevede Kızılcahamam Belediyesi de vergi mükellefi olan vatandaşların emlak, çevre temizlik ve ilan - reklam vergilerinin ödemeleri için belediye sistemini işaret etti. Vergi ödeme zorunluluğu bulunan vatandaşlar, taksitli ödemenin yanı sıra tek seferde de ödeme yapabiliyorlar.

KIZILCAHAMAM BELEDİYESİ VERGİ ÖDEMELERİ NEREYE YAPILIR?

Kızılcahamam Belediyesi, ilçede vergi mükellefi olan vatandaşlar için belediyenin kapılarını açtı. Yılda 2 kez ödenen emlak vergisinin peşin ya da taksitli ödeme seçenekleri de mükelleflere sunuluyor. konut sahibi olanlar vergi ödemekle yükümlü iken Kızılcahamam Belediyesi, 2024 yılına ilişkin emlak vergisi, ilan reklam ve çevre temizlik vergisinin ilk taksit ödeme süresinin 31 Mayıs tarihinde sona ereceğini belirterek mükellefleri uyardı.

Vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için 2024 yılına ilişkin emlak vergisi, ilan reklam ve çevre temizlik vergisi ödemelerini zamanında yapmaları çağrısında bulunan Kızılcahamam Belediyesi ödemelerin internet üzerinden de yapıldığını hatırlatıldı.

Kızılcahamam Belediyesi emlak çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ödeme kanalları belli oldu

Bu çerçevede Kızılcahamam Belediyesinin resmi internet sitesi üzerinde bulunan ‘’https://online.kizilcahamam.bel.tr/ebelediye/'' adresi üzerinden ödeme yapıldığı belirtildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER