Kızılcahamam Belediyesi 19 Mayıs için gençlik yürüyüşü düzenleyecek

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde 19 Mayıs bayramı programı belli oldu. Belediye tarafından yapılan açıklamada yapılacak etkinliklere dair detaylı bilgilere yer verildi.

Kızılcahamam Belediyesi 19 Mayıs için gençlik yürüyüşü düzenleyecek

Kızılcahamam Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için hazırlanan programını duyurdu. Belediye tarafından yapılan açıklamada bayram adına bir yürüyüş düzenleneceği ifade edildi.

KIZILCAHAMAM GENÇLİĞİ BAYRAM İÇİN BİR ARAYA GELECEK

19 Mayıs duygusunun toplumun her kesimi tarafından geniş bir şekilde hissedilmesi adına yerel yönetimler kendi içinde hazırlık yapmaya başladı. Belediyeler Cumhuriyetin anlamı büyük bayramı olan bu özel günü doyasıya kutlamak için bir çok programlar hazırladı. Kızılcahamam Belediyesi'de bayram mutluluğunun hep beraber yaşanması adına Gençlik Yürüyüşü hazırladı.

Söz konusu paylaşımda “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Yürüyüşü Etkinliklerimize tüm gençlerimizi bekliyoruz” denilerek programın detaylarına yer verildi.

Kızılcahamam Belediyesi 19 Mayıs için gençlik yürüyüşü düzenleyecek

Kızılcahamam Belediyesi tarafından organize edilen Gençlik Yürüyüşü etkinlikleri 17 Mayıs saat 15:00'da başlayacak. Belediye binasının önünde vatandaşların buluşmasının ardından araçlar ile Atatürk parkına geçilecek. Yürüyüşün bu bölgede başlaması ile birlikte vatandaşlar Belediye Başkanı Süleyman Acar ile beraber Türk bayrakları ile sokaklarda bayramı kutlayacak.

Renkli görüntülerin oluşmasının beklenildiği yürüyüşün sonunda Oğuzhan Doğanay konser verecek. Kızılcahamam halkının yürüyüş ve konsere ilgi göstermesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER