Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar'dan önemli seçim açıklaması!

31 Mart yerel seçimlerinin ardından yarın Kızılcahamam Belediye Başkanı olarak mazbatasını alacak Süleyman Acar, sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşlara seslendi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar'dan önemli seçim açıklaması!

Geçtiğimiz Pazar günü tamamlanan seçimlerin ardından yeni Belediye Başkanları mazbataları bir bir almaya başladı. Oldukça yoğun geçen bir seçim sürecinin ardından yarın mazbatasını almaya hazırlanan Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Yapılan bu açıklamalarda seçim sonuçlarına ilişkin manipülasyon ve algı oyununun bulunduğu, bu nedenle de kimsenin bu tür açıklamalara itibar göstermemeleri gerektiği belirtildi.

SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN DUYURDU!

Konuya ilişkin Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar tarafından yapılan açıklama şu şekildeydi;

"31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri, demokrasi çerçevesinde ve milletimizin kararları doğrultusunda tamamlanmıştır. Kızılcahamam’ımızda da demokrasi, birlik ve beraberlik içerisinde seçimlerimiz gerçekleşmiş ve vatandaşlarımız seçimini ve tercihini yaparak kararını vermiştir.

Seçim sonucu ve seçmen iradesini tahammülsüzlükle karşılayanlar her zaman olduğu gibi algı operasyonu ve manipülasyon girişiminde bulunmuştur.

Aldatıcı ve yanıltıcı açıklamalar karşısındaki sessizliğimiz; milletimizin, vatandaşlarımızın ve seçmenimizin kararlarına duyduğumuz saygının karşılığıdır.

İlçe Seçim Kurulu, bugün yersiz ve gerekçesiz tüm itirazları reddederek karara bağlamış ve yapılan açıklamaların karşılıksız olduğunu açıkça göstermiştir.

Hemşerilerimizden isteğimiz; İlçe Seçim Kurulu kararı dışındaki hiç bir açıklamaya kulak vermemesini ve tüm itiraz süreçlerini sağduyu ile beklemesidir.

Mazbata töreninde gerekli cevabı halkımızla birlikte verecek, önümüzdeki 5 yıllık süreçte hizmetlerimiz ve çalışmalarımızla tercihin doğru adres olduğunu halkımıza bir kez daha ispat edeceğiz. "

Buna göre konuya ilişkin açıklamalarını da yarın mazbata töreni sırasında yapacağını belirtti.

SONRAKİ HABER