Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar Türk Mutfağı Haftası etkinliklerinde yer aldı

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, bugün sonuncu günü olan Türk Mutfağı Haftası etkinliklerinde yer aldı.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar Türk Mutfağı Haftası etkinliklerinde yer aldı

Ankara’da sosyal ve kültürel alanda yapılan etkinlikler arasında, geleneksel Türk mutfağının da tanıtıldığı, yoğun katılımın olduğu farklı bir etkinlik daha yer alıyor. 21 Mayıs’ta başlayan Türk Mutfağı Haftası Ankara Etkinlikleri kapsamında Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, bu etkinlikleri ziyaret etti.

Başkan Acar, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerinin, Kızılcahamam Belediyesi için açılan tanıtım standında yer aldı.

Başkent Millet Bahçesi’nde, Ankara Valiliği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ın yanı sıra Ankara’nın diğer ilçelerinin pek çok belediye başkanı ve vatandaşlar da katılım gösterdi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar Türk Mutfağı Haftası etkinliklerinde yer aldı

BAZLAMA ÖNE ÇIKTI

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Türk mutfağının ilçeler bazında ayrı ayrı tanıtıldığı Türk Mutfağı Haftası Ankara Etkinlikleri’ne yaptığı ziyareti sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı. Acar, paylaşımında etkinlikte yer alan Kızılcahamam Belediyesi standında, coğrafi işaretli ürünleri bazlama ve diğer yöresel lezzetlerin öne çıktığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

“Ankara Valiliği ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Başkent Millet Bahçesinde düzenlenen 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası Ankara Etkinliklerinde açtığımız tanıtım standımızı ziyaret ettik.

Coğrafi işaretli ürünümüz bazlama ve yöresel lezzetlerimizin tanıtıldığı bu güzel organizasyonda standımıza yoğun ilgi gösteren misafirlerimize ve etkinlikler boyunca ilçemizin tanıtımını yapan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

21 Mayıs'ta başlayan Türk Mutfağı Haftası Ankara Etkinlikleri, bugün sonuncu gününde de Ankaralı ziyaretçilerini bekliyor.

SONRAKİ HABER