Keçiörengücü

Ankara Keçiörengücü Adana deplasmanında Ankara Keçiörengücü Adana deplasmanında Trendyol 1. Lig'in 20. haftasında Ankara Keçiörengücü deplasmanda Akdeniz ekibi Adanaspor ile karşı karşıya gelecek.
Ankara Keçiörengücü evinde Manisa FK ile 1-1 berabere kaldı Ankara Keçiörengücü evinde Manisa FK ile 1-1 berabere kaldı Ankara Keçiörengücü evinde karşılaştığı Manisa FK ile 1-1 berabere kaldı.
Ankara Keçiörengücü Türkiye Kupası 5. Turunda karşılaştığı Sivasspor'a 3-2 mağlup oldu Ankara Keçiörengücü Türkiye Kupası'na veda etti Ankara Keçiörengücü Türkiye Kupası'nda gol düellosuna sahne olan maçta deplasmanda Sivasspor'a 3-2 yenilerek kupadan elendi.
Ankara Keçiörengücü kupada Sivasspor'a konuk olacak Ankara Keçiörengücü kupada Sivasspor'a konuk olacak Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşmasında deplasmanda Trendyol Süper Lig temsilcisi EMS Yapı Sivassspor ile karşılaşacak.
Ankara Keçiörengücü Mikail Okyar'ı kiraladı Ankara Keçiörengücü Mikail Okyar'ı kiraladı Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü transfer çalışmlarına devam ederken eflatun-beyazlılar Eyüpspor'dan Mikail Okyar'ı kiralaık olarak kattı.
Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında Ankara Keçiörengücü, Eyüpspor'a 2-0 mağlup oldu! Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında Ankara Keçiörengücü, Eyüpspor'a 2-0 mağlup oldu! Bugün Ankara Keçiörengücü ile Eyüpspor arasında yaşanan mücadelede, Keçiörengücü Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında 2-0 mağlubiyet yaşadı.
Keçiörengücü'nden 2 transfer birden! Ahmet Kesim ve Selim Ilgaz kadroya katıldı Keçiörengücü'nden 2 transfer birden! Ahmet Kesim ve Selim Ilgaz kadroya katıldı Transfer dönemine hızlı giren Ankara Keçiörengücü'nde Ahmet Yazar ve Selim Ilgaz ile sözleşme imzalandı.
Ankara Keçiörengücü'nde transfer! Ahmet Kesim ile sezon sonuna kadar anlaştı Ankara Keçiörengücü'nde transfer! Ahmet Kesim ile sezon sonuna kadar anlaştı Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü defans oyuncusu Ahmet Kesim'i kadrosuna kattığını açıkladı.