Yeni Malatyaspor Keçiörengücü maçı ne zaman, saat kaçta?

TFF 1. Lig'de yeni sezon heyecanı hız kesmiyor. Yeni Malatyaspor ile Keçiörengücü'nün karşı karşıya geleceği öğrenilirken maçın yayın saati, kanalı ve tarihi araştırılıyor.

Yeni Malatyaspor  Keçiörengücü maçı ne zaman, saat kaçta?

Türkiye Futbol federasyonu (TFF) 1. Lig'de yeni sezon heyecanı devam ederken taraftarlar da müsabakaları yakından takip ediyor. Yeni Malatyaspor ile Keçiörengücü'nün karşı karşıya geleceği öğrenilirken taraftarlar da ''Yeni Malatyaspor - Keçiörengücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?'' sorularına yanıt arıyor.

Yeni Malatyaspor ile Keçiörengücü'nün sahadan 3 puan alarak ayrılmak istediği öğrenilirken maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor. Maçın detayları araştırma konusu olurken detaylar da TFF tarafından duyuruldu.

YENİ MALATYASPOR - KEÇİÖRENGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA OYNANACAK?

TFF 1. Lig'de 3. hafta heyecanı devam ederken bu kez müsabakada Yeni Malatyaspor ile Keçiörengücü karşı karşıya gelecek. ''Yeni Malatyaspor - Keçiörengücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?'' soruları gündeme geldi. Yeni Malatyaspor - Keçiörengücü maçı 25 Ağustos Pazar günü saat 21.45'te beIN Sports max2'de canlı yayınlanacak. Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda saat 21.45'de ekrana gelecek olan karşılaşmayı hakem İlker Yasin Avcı yönetecek.

SONRAKİ HABER